27 srpnja 2021

sutra je novi dan, ako do sada već niste čuli tu mudrost



podosta čudan izbor na temu dogodilo se na današnji dan, a neko ko je uređivao hrvatsku stranicu ima očigledan poremećaj i sklonost ka nasilju i terorizmu... pa je zaboravio i prvi balkanski autoput i insulin i slične teme ali je zato uvrstio događaje tipa "puca u sebe i umire dva dana kasnije" (!) ili "S Jave se proširila epidemija kolere u veći dio Azije", jeste to baš tako hoće određenog datuma da se proširi :-)

i naravno umesto ustanka hrvatske protiv fašizma stoji da su četnici negde nešto, to je jako važnija stvar da se stavi i u udžbenike istorije a kamoli samo na vikiPRDiju.

elem juče sam se malo odmarao nakon divljačkog vikenda pa sam otišao da obiđem radove na novoj brzoj cesti ka istoku od grada, i prošao par kilometara kroz bagere mašine i gomile ivičnjaka, već sam imao par spremljenih odgovora ako me neko pita šta ću na gradilištu no po onoj vrućini nikom nije bilo do priče pa sam foto safari uspešno završio.


tumarajući nakon što se gradilište završilo, prvo sam stigao do kolubare i neko vreme većao da li da je pregazim u patikama ili da ih izujem, na kraju sam odustao i odlučio se da nastavim sa istraživanjem nepoznatog umesto da 300m kasnije dođem na poznati put sa druge strane obale.


uspeo sam da pronađem još par prečica kroz šumarke i livade do sledećeg puteljka, pa sam napravio omčicu i vratio se opet istim putem u izgradnji.
na kraju sam u jednom kanalu ugazio u blato do članaka i usrao iste one patike koje sam pola sata ranije poštedeo gaženja kroz reku, karma je čudo.

Nema komentara:

Objavi komentar