22 rujna 2022

jutarnja razgibavanja

već drugi dan zaredom kao pokušam da odem na dva trčanja, pa mi jutarnje uspe a popodnevno se raspe, iliti prospe.
ujutru standardno stignem nekih 9km, popodne par km po šumi ili po pruzi, malo uz reku.
najavio sam Klubu da ću trčati državno u maratonu no za to imam jedva dve nedelje da se pripremim, ako se to može nazvati pripremanje.
moram guglati šta ima od trka za vikend, tamo se ipak najbolje trenira.
ovo kod kuće je sve nešto smuti pa prospi.

treba i neko silno drveće da orezujem ovde oko kuće pa sam gledao neke aku testere, pa sam našao akciju kupiš kompaktnu testeru (sa malim mačem, 23cm) koja može da se lako koristi jednom rukom, i oštrač lanca, takođe akumulatorski, i uz to se dobije velika baterija za jedan dinar, to mi zvuči povoljno.
praktično dobiješ tri stvari koje koštaju po 70-80 evra po ceni dve, a tih velikih baterija imam samo dve, onih malih od 2.5 imam nekoliko, za usisivače duvalice malu brusilicu i slično.
a ove velike su dobre za kosilicu, i naravno za tu testeru bi bila poželjna neka veća.

večeras tj noćas u 03 sata dolazi i zvanično jesen, crkla dabogda, iovako je već neko mini ledeno doba nastupilo i jedva čekam da prođe.
ajd bar je za trčanje donekle lakše, no to je uteha u utesi, nikakva zaista uteha.
barem mogu da prežalim ovu hladnoću tešeći se time koliko smo se navozali po grčkoj, evo sad ću da vidim u excelu šta sam sve popisao:
imam u tih desetak dana (ako ovo nisam već sabirao?) 44km trčanja, 434km bicikle (Lola ima malo više jer je išla bajkom par puta dok sam ja trčao), 21km pešačenja/hajka, i osam puta po pola sata plivanja.
i svaka od tih vožnji je bila na neki način "epska", što je full nadoknada svega propuštenog u toku leta.

Nema komentara:

Objavi komentar