30 rujna 2022

promene planova

hteo sam na jednu trku pa ću izgleda otići na drugu.
s tim da sam se na ovu prvu prijavio, što nema veze jer ništa nisam uplaćivao, a na drugu se može prijaviti sutra pred start na podizanju brojeva tako da je i to super.
ovu prvu sam trčao već dvaput, u raznim verzijama staze, a ovu drugu nikad.
pa taman eto prilike da se vidi nešto novo i zanimljivo.

danas sam bio neodlučan šta da preduzmem jer nije bilo posla na Poslu, pa rekoh verovatno ću negde biciklom, ako bude lep dan.
i dogodi se da slučajno primetim kako dvoje ljudi istovremeno ulaze u dva automobila na parkingu pored (verovatno neka švaleracija, u protivnom jako neobično) i odlaze, što je značilo zeleno svetlo da se i sa te strane srežu dudovi koji su narasli preko svake mere.
ne bi bilo prijatno da se neki odvali i padne na vozila na parkingu, mislim ne bi bilo prijatno ni za ta vozila ni za naš kućni budžet.

i šta ću, opet donesem merdevine, sada pak na drugu stranu dvorišta, produžni kabao, ili kabal beše, pa motorku, i nekako uspem sve da isečem i da sve padne gde treba, ništa na mene.
najveći deo je bogme tresnuo na asfalt, kad sam ga odneo ka kontejneru skontao sam da je imao barem 30kg.
e sad koliko se čovek umori od par sati rada u šumi, ne možeš unapred znati.
odem biciklom na planiranu stranu, s tim da sam fantazirao kako ću se negde daleko od grada i natrčati, no ispalo je da sam samo produžio vožnju na nekih 60-ak km što opet nije naročito loše.
sutra neki bajk 'n' hajk, pa u nedelju opet na trkicu, ne zvuči loše.

Nema komentara:

Objavi komentar