03 rujna 2022

podosta haotičan dan

... od kojeg na kraju nije ispalo skoro pa ništa, ali barem sam se odmorio za Nedelju.

subota je polu-radni dan pa iako nisam imao posla na Poslu, imao sam posla vezanog za Posao, pa par sati ovo-ono i onda odlučimo da odvedemo mačku kod veterinara, pa zastoj, pa šetnja po parku i mačka na povodniku da ne bi pobegla na vrh neke vrbe, tu se malo igrali, pa opet nekih poslova i na kraju mi je ostalo volje samo za neki hajk brzinom mrtvog konja, sa potrčkavanjem nizbrdo čisto da ne bude "nisi ništa radio". 
izgleda da baš nemam naviku da udarim tačku nego samo zarez, pa mi se svaka rečenica natanka do 100 reči.

u međuvremenu remontovao city bajkove, menjao paknove, sedište, dotezao sajle i još koješta.
konačno smo ispraznili onu flašu piva koje je doneo drug iz Dojčlanda, pa sam je odneo na neku divlju deponiju i tamo je odsekao da bih napravio vaznu za cveće, malo obrusio, oturpijao, ošmirglao, naftom skinuo etikete koje su se grčevito držale, i prešpricao je lak sprejom.
bolje da nisam ni pokušavao nožićem za staklo jer ne bih uspeo, nego sam se odmah odlučio za brusilicu, nije čudo što je prazna flaša imala preko tri kilograma kad je staklo ovoliko debelo.


odgledao na odloženo neku etapu Vuelte no glavna je upravo danas, valjda, a nju ću sutra, bože zdravlja nakon nekog pristojnog treninga, šta god to značilo.

Nema komentara:

Objavi komentar