15 siječnja 2017

10

evo stigao je kompjuter, svi fajlovi su na mestu iako je hdd bio napola crknut. nemam reči da opišem kako ovo sve leti kad je win10 instaliran na 240gb ssd disku, yee-haw. ok i onaj 750gb stari je tu, s tim da mu je garancija istekla, pa treba što pre prebaciti svu muziku na sigurnije mesto.

najvažnije od svega kako već rekoh, ne moram da prekucavam 4 godine treninga u nove excel fajlove, evo u poslednjem sam dodao zadnjih 10-ak dana i završio totale za 2016-tu i došao do onog podatka kojeg svi nestrpljivo čekamo već 15 dana a to je ukupna pretrčana kilometraža tadaaaammmmm 

...

5354km

da li je malo ili mnogo ili taman nemam pojma, Kuma me je prešišala za hiljadarku sigurno ali sam zato ja namakao nekoliko hiljada na raznim biciklama pa smo tu negde. a i da sam imao hokahoka onetwo patike uz isti napor bih pretrčao 10,000 km.

moram priznati da mi je VELIKI kamen pao sa srca, jer sam se u međuvremenu setio i one fore sa patikama. naime u poslednjoj tamo godini u starom kompjuteru sam imao neke skroz druge patike i nisam imao barem 15-ak pari kupljenih u međuvremenu. ko bi sad to sve dodao, precrtao, iznova sahranio, to mi je bila još i veća muka od prostog sabiranja kilometara na trčanju.

kad reče dečko za ssd disk 83 evra i za kabl 1 evro i za rad 12 evra sve skupa 96 e nije mi nimalo bilo žao da mu dam 100, čak smo mu ponudili i parče gibanice :-) 

nakon jutrošnjih prepešačenih 10km koji su puno bliži trekingu nego šetnji, mislio sam da čak više ne moram ništa ni da radim, nedelja popodne, nogometni dan, i tako. međutim sad inspirisan ovim dobrim raspoloženjem moram da odem malo da negde trčnem, eto iz čiste sreće. treba da zapamtim taj osećaj, pa ako budem išao na passatore, da veče ranije kupim macbook, ihaaajjj kako ću trčati sve pete u guzicu ;-)

Nema komentara:

Objavi komentar