04 siječnja 2017

pasulj grahovski

umesto da sam se najeo pasulja i sad digao sve 4 uvis, posle ručka sam spičio pola čokolade i sad moram na trčanje. jeste čokolada bila od 80 grama, ali to ne menja stvar. to su ova moderna pakovanja, 100-90-80... kao što tunjevine idu 185-180-170-160-150 i majonezi kečapi i jogurti 1000-950...

danas sam prepravljao neku staru ogradu, koja će u sledećem životu biti merdevine za tavan. tj ta skalamerija od poda do plafona će nakon farbanja stajati negde u stanu i služiti kao čiviluk za sve što nemaš gde da okačiš, da bi se jednom u dve godine oslobodila za misiju provlačenja kroz krovni poklopac a.k.a. šuber.

obzirom da je bio sunčan dan opet sam ga proveo u dvorištu, u kojem doduše nema sunca jer ga zaklanjaju okolne zgrade, no sunčan dan je sunčan dan. ovaj put sam istraživao skroz nove teritorije: deblje elektrode + jača struja + duži luk zavarivanja. mislim da sam na tragu da nanjušim neke tajne glede tehnike, no treba spržiti kilograme elektroda pre nego što nešto zaista dobro shvatiš.

kompjuter je i dalje crknut, nemam pojma koliko sam pretrčao prošle godine, sve novo pišem u svesku i čekam kompjuterski uskrs da bih prekucao dnevnik (ne)treniranja u excel.
to je bilo to, spremaj duge gaće i pete u dupe, a dupe u mrak, dok ne počne upravo najavljena vejavica za noćas.

Nema komentara:

Objavi komentar