24 veljače 2020

treća najveća (off topic skroz naskroz)

... anegdota, od svih o Ludoj Marici

elem bila ta jedna luda sa 88 dijagnoza koja je pride povremeno volela da se naguta pilula kojekakvih i onda tako pravi sranja, vode je na psihijatriju pa je vežu dok se ne rastrezni i slično.

jednom prilikom je saznala da joj najbolji drug ide na more sa devojkom pa se opet otrovala, dolazila pred njegovu kuću da se žali što je život nepravedan, onesvestila se na ulici, cirkus čitav. i kad su je vratili iz ludnice posle par dana, drug iz sažaljenja otišao da je obiđe kući, pre nego što krene na put.

susret je bio više nego smešan jer je na svakih par minuta menjala raspoloženja od smeha do plača, i u jednom trenutku, još uvek napola pod dejstvom svih tih lekova, ona očajničkim glasom ljubomorno zavapi shvativši da je došao taj trenutak rastanka:


TI SAD IDEŠ NA MOREEEEE???
BUUUAAAAAA...
ZAŠTO JA NE IDEM S TOBOM NA MORE,
NEGO IDE ONA, DABOGDA UMRLAAAAA...

:-D

i od tada je prošlo evo skoro godinu i po a među svima koji znamo priču je ostala "fora" da kukamo nad nečim upravo na taj način.
"Đole je kupio novu biciklu, zašto ja nisam kupio biciklu, dabogda mu se pokvarilaaaa"
(uz obavezno ridanje i glumatanje teškog plača)
"Kipčoge je trčao ispod dva sata, zašto ja nisam trčao ispod dva sata, dabogda mu se pokvarila štopericaaaaaa"

zadnje je bilo ANEGDOTA U ANEGDOTI
negde u slično vreme kada se dogodila ova gornja, ta ista luda se žalila kako je sad pak njen momak skroz "rasturi" ali nije umela da prihvati činjenicu da je dole kako da kažem "plitka" nego je krivila njega.
i kaže ona meni, kad se već družite, hajde ga malo poduči kako se vodi ljubav...
(prvo sam pomislio "PODUČI??? jel to znači da treba prvo da j.... ja njega da mu pokažem, pa posle on mene da proverimo da li je zapamtio?")

i objasnio ja njemu neke stvari i sve dečko lepo shvatio i evo sada ima novu curu koja s njega ne silazi bukvalno pola godine, dakle mali savladao nauku :-D
i za te zasluge jelte od cure dobio sat od 200€
a ja brže bolje "ZAŠTO JA NISAM DOBIO SAT OD DVESTA EVRA, NEGO ON, IZGUBIO GA DABOGDA" :-D 

Nema komentara:

Objavi komentar