13 veljače 2020

trinaesti a nije petak

danas smo se popeli uz čuvene Stepenice iznad manastira, ja po kamenju uz stepenice sa dva štapa a Lola malo po kamenju malo po stepenicama, pa smo izmerili vreme od dna do vrha tako "na mrtvim nogama" jer smo otišli pravo s posla.

zanimljivo je da sam po stepenicima "peške" onomad uzišao za 6'25'' pa sam par dana kasnije po kamenju pored i sa štapovima izašao za 6'09" što je (opet!) izašlo na vrh poretka na Stravi, a danas evo za 6'46'' isto tako "trčeći" dakle ladno za 10% sporije iako sam imao osećaj da ću crći i da se puno više trudim nego kad sam istrčao ovaj trenutni rekord.

sve više mislim da neću ni tražiti one fajlove kada sam pre stepenica kroz šumu ustrčao za 4'24'' ili kada sam prošle godine po stepenicama ustrčao za 5'16'' i jednom čak i brže no nešto je GPS zeznuo i nije mi zaustavio gde treba pa mi je dodao tri minuta sedenja na vrhu :-) 

nego jeste li znali da ono њњњ.тњиттер potiče od toga što se na ćiriličnoj tastaturi slovo NJ nalazi na mestu gde je inače W, a evo kako to izgleda primenjeno u lokalnim novinama, wv polo postane njegovo visočanstvo NJ.V. Polo :-)


Nema komentara:

Objavi komentar