20 veljače 2020

svečane žute mašine (nenene bele košulje)

nemam pojma, proći će i ovaj februar polovično "odrađen" baš kao i januar, a koliko ću tom polovičnošću biti zadovoljan (?) nemam pojma...
zainteresovalo me kada se "menja horoskop" pa sam malo proguglao i shvatio da se već promenio, kaže da smo od juče međ ribama:
"Nikome nije lako kad Sunce uđe u znak Riba. Ovaj nežni, osetljivi znak počinje da vlada baš kad nas muči i retrogradni hod Merkura, a to je samo jedan od izazova koji nas čekaju od 19. februara do 20. marta 2020. godine."

na istom portalu stoji i klasična clickbait ili ti naslov-navlakuša OVA TRI ZNAKA ĆE NAJTEŽE PODNETI PRELAZAK U RIBE pa sam stisnuo iako bojkotujem takve naslove, sve u nadi da ću pročitati kako neki mrski znak odlazi u pakao pa će onda meni život biti lepši kad komšiji crkne krava. ali prc milojka, prvog me prozvaše, tačnije sva tri vatrena:

"Povlačite se u prošlost, dragi Ovnovi, a to ne liči na vas - vi ste neustrašivi, nepomirljivi, ali i nestrpljivi znak koji bi sve sad i odmah!
Okrenite tu strelicu naopačke, vi preuzmite vođstvo i organizujte svoj život tako da bude aktivniji i nego što vam raspored planeta sugeriše.
Vi se ne smete predati, pozovite svoje najtvrdoglavije instinkte u pomoć i radite ono što najviše volite - vodite sve svojim rukama."

hehe
šta radiš sale, evo okrećem strelice naopačke, zabole me za strelice, samo nek mirno protekne ovo pred-proleće bez velikih lomova (sic!) i štresova i sve će biti oke.

nisam smislio šta danas, obzirom da sam juče otrčao tzv. trening, na koji sam nalepio još par kilometara strčavanja sa spomenika navr grada, nakon što sam malo ispod njega iskopao 19 komada jagorčevina za presađivanje ovde u vrt(ić) koje će ionako Vrculence-Cuculence da pojede u narednih par dana.

pa ću verovatno otići "bilo gde" i "bilo kako", eto tek da bude da sam se negde proluftirao.
danas je bilo puno posla pa i nisam za neka velika dela a to što sam se obogatio me ništa ne teši, moj kvalitet dana se najpreciznije meri brojem minuta negde u divljini.


PS
uhvatih dok sam bio na poslu ovaj kadar, pročulo se da su se gradske nerotkinje okanule lova na žute sportske mašine i da se sad tu vozaju sve neke superDame i gospojice, očekujem najezdu žutih mašina u ovome gradu.

a ja siroma ofarbao poniku u žuto i nijedna da mi namigne, moram nakačiti neki spojler valjda. auf zaboravih da sam oženjen, ovako u žaru blogovanja.

Nema komentara:

Objavi komentar