11 svibnja 2022

Back to business

napokon lepi dani!
opet na bicikli, krug od 66km ali sa samo 882m ukupnog uspona.
opet sam prošao pored onog kamenoloma u kojem je voda popunila rupe i napravila ova jezera, doduše ono veće su zatrpali pa će možda i ovo uskoro...


i za naredne dane je najavljeno lepo vreme pa sam imao ideju da nastavim sa vožnjama popodne a da počnem da ubacujem trčkaranja ujutru.
s tim da taj plan već u startu neće moći da se ostvari jer sutra ujutru imam neke obaveze druge vrste, a moram i na šišanje čim to prođe.
pa mi je nezgodno da se oznojim pre toga jer bi me pola sata trčanja koštalo sat vremena zbog pripreme i kasnijeg tuširanja.
pa bumo vidli šta će biti.
trčao sam zadnji put na Đurđevdan što je bio petak a sutra je četvrtak i podosta krajnje vreme za aktivnost sličnog tipa.
hajk mi se smučio.
možda izvedem neku kombinaciju bike-run-bike.
to mi je inače omiljen način da provedem dan, 
naravno nakon neke duge vožnje koja će mi uvek biti na prvom mestu.
a i nisam odavno izveo to sa biciklom, doduše nema nekog paklenog izbora kuda trčati pa uglavnom vrtim onaj planinski krug od 22km, za šta je potreban maltene ceo dan jer je start/cilj udaljen 24km neravnog terena pa dosta izgubim na transportu.
nisam nikada ozbiljno shvatio sebe kada sam pričao kako bih kupio neki motorić za takve akcije, koliko god bi mi to znatno olakšalo stvari.
na trčanje bih došao odmoran, vratio bih se puno lakše, i ostalo bi mi puno više snage za sutra.
za duatlon ionako nikada nisam trenirao tako da specifičnost organizacije ničemu konkretnom ne služi, osim da se umorim više nego kada bih samo vozio ili samo trčao.
bumo vidli.

Nema komentara:

Objavi komentar