17 svibnja 2022

je suis sasha

milion godina pre ovih "je suis" fora, postojao je film Saša o partizanskom diverzantu i u kojem u jednoj sceni neko kaže "svi smo mi Saša".
lako je njima da svi hoće da budu saše kada sam ja ovako lep i pametan ali ko kaže da ja hoću da budem kurta i murta, za ljubav je potrebno više učesnika.
čak i narcis koji voli sebe nije jedna ličnost nego onaj koji je zaljubljen vidi neku lepšu verziju sebe i skroz drugog čoveka, jer kada bi se iskreno pogledao nijedan čovek ne bi mogao u sebe da se zaljubi.
tako da i njega ima dvojica, barem, kao što je čest slučaj sa sličnim poremećajima.
tako u meni čuči onaj što bi trčao i onaj što ne bi, onaj što bi samo džogirao i onaj što bi samo išao na trke i peglao deonice na stadionu, ima ih burazeru čitav tim.
večeras sam pisao mejl onom frendu iz italije pa sam se dosta nakucao na tastaturi, obično jednom u nekoliko nedelja to dođe na red pa onda skratim blog, da ne bih iste stvari pisao dvaput, a njemu sam ionako drobio o iznenadnom maratonu koji sam već opisao.
danas je bio dan odmora sa nešto malo grmljavine i pljuskova, tako da nemam ništa dramatičnije da prijavim od jednog praska 300m od šume u kojoj sam bio. 
nijedno drvo mi nije palo na glavu kao što je očito iz ovoga što sam još uvek živ, mada kakve sam kurate sreće na neku foru bih verovatno istovremeno ostao i živ i bez glave.

Nema komentara:

Objavi komentar