04 srpnja 2022

juliška četvrti

znam da ima nešto četvrtog jula ali sam zaboravio šta, uglavnom onaj antipatičnii ratni veteran iz muviza je rođen četvrtog jula a znam i još dve tetke koje su rođene istog dana, i obe su onako simpa.
a četvrtog jula je ubijen ili poginuo andra savčić narodni heroj i eno mu spomenika na onoj trokutastoj raskrsnici na brdu dračić.

inače ovaj četvrti jul mi je pomalo došao glave a da nisam bio kriv.
kao hajmo na vožnju onim manje prometnim ulicama no one vode pored stovarišta i tu mi se tanka žičica (licna) nekako zabije u gumu i onda je to polako ispuštalo i došlo do gnjecavog stanja na nekom 10. km od polaska.

minut pre toga me lola pitala kakve su mi noge posle onog breveta sa skoro 2000m uspona, ja rekoh ISTE KAO JUČE! 
OPET RADI CAPS LOCKKKKKKK!
i tu sam stao da menjam gumu pa mi se odvojila ona traka od felne koja brani gumi da uđe u žice, i obrnuto, pa sam skontao da ću i to morati da menjam ali tek kada se vratim kući pa sutra preksutra.

i tu izgubim skoro pola sata po onoj vrućini a splasne mi i volja mada sam imao neke zanimljive planove.
taman ću da stavim kramponke da imam za izlete i avanture, da više ne vozim ove trt mrt gume, njih ću na poniku ako u međuvremenu tu istu poniku ne zavrljačim na neki otpad.
tako sam prešao nekih 50-ak kilometara sa novootkrivenim puteljkom.

a imao sam i akciju izuvanja, jer je na mestu gde je s kamena na kamen moglo da se pređe preko plićaka, sada neko prelazio kamiončićem ili traktorom pa je produbio taj gaz do jedno pedalj, a nije mi se ostatak dana vozilo u gnjec gnjec mokrim čarapama i patikama, pa sam kao komandos pregurao biciklu a patike i čarape nosio u zubima.

Nema komentara:

Objavi komentar