30 srpnja 2022

svođenje računa

obzirom da po sparini gotovo sigurno neću potrčati sutra, može i ovo današnje da se smatra krajem meseca.
da bih došao do mesečne kilometraže moram da pogledam u excel, a da bih tamo išta video trebao sam svakog dana da upišem pređene kilometre, a nisam.
i sad se treba setiti gde sam sve to bio, kuda su išle tri desetke sre-čet-pet, i kuda su išle rikaveri vožnje nakon njih.
ovo poslednje se najlakše pronađe preko sms-ova u kojima se sa Lolom dogovaram o povratku.

(posle desetak minuta)
paaa braćo i sestre, odnosno po bontonu sestre i braćo, izgleda da sam pretrčao samo 117km što je za jedan manje od 118 koliko sam prešao u aprilu ali je barem više od 84 koliko sam prešao u februaru.
februar je bio onaj sunčan prolećni mesec kada sam dosta vozio biciklu a izgleda da je po odnosu bicikla:trčanje najgori bio maj, tu imam najviše pretrčanih a najmanje prekotrljanih kilometara.

no zato ovog meseca imam rekordnu kilometražu na bicikli što valjda i priliči julu, oko 1400km, što naravno nije ništa posebno ako gledam one godine kada smo trenirali pa se išlo i do 2600 no u svoju odbranu moram opet da napomenem da mi je sve ovo na mtb-u koji je puno teži i sporiji od trkačke bicikle.

štaviše sada sam u dilemi šta uraditi sutra, jer vidim da je najavljeno neko sumnjivo vreme i ne baš savršen dan za bezbrižno bicikliranje, a zato je bog i izmislio trčanje, da imaš šta da radiš kada preti kiša a ne želiš da ceo dan strepiš da li će te i gde zadesiti.

Nema komentara:

Objavi komentar