01 kolovoza 2022

savršeno odličan dan

ponedeljak je opet ispunio očekivanja.
nije bilo ništa spektakularno u lidlovom letku koji se obnavlja četvrtkom i ponedeljkom, no nestalo nam je par namirnica pa nije bilo loše prošetati između rafova.
našao sam dobre markere, valjda je školska godina blizu pa kreću i te stvari.
no pre lidla sam otišao na kratak veseli trč, preko jednog i po brdašceta i nazad zvizzz u grad, samo osam kilometara ali lepo sam ustrčao i uz najstrmiji puteljak tako da sam završio prezadovoljan.
zatim nekoliko ulica od periferije (gde sam ostavio dvokotač) do lidla tek koliko da se rashladim, odmah sam uzeo i jedan od onih 100% sokova od dva i po eura da se nagradim umesto medaljom ili diplomom, i na izlazu ga saručio onako hladnog.

pa juriš na posao, pa nešto sitno od poslića po dvorištu jer je sutra SVETI ILIJA (RADI CAPSLOCK), mogu ga zvati capslock ilija.
a to je neradan dan po crkvenim uputama i ne moš baš tad paliti brusilice i kosačice jer hoće da te kune ortodoksni komšiluk, a ja neću da prođem ko ukrajina.
i krenem kao malo na jednu stranu pa malo skrenem pa skontam koliko mi je lepo off-road i nastavim u sličnom maniru sve do kraja.

ima jedno selo gde nikad ne znam kojim se putem tačno gde dođe, jer sve to ide kroz kuruze po makadamima, i iako je na nekakvoj mini visoravni ima dosta gore-dole, no nekako sam napamet imao sreće i napravio baš ono što sam želeo, da se ne sretnem sa samim sobom kad budem gledao trek.

meni će biti zanimljivije da analiziram satelitski snimak ali za potrebe bloga je bolji prikaz terena koji je manje šaren i pregledniji.
donji mimoilaz se nalazi na magistralnom putu za šabac pa je lako skrenuti jednom ranije a drugi put opet ranije (is suprotnog smera) ali ovaj gornji mimovoz je taj koji sam gađao i pogodio, što bi rekao davor gobac jedan metak je bio dovoljan.



Nema komentara:

Objavi komentar