29 travnja 2023

jutarnji activiti

iznenada smo se setili da bismo mogli za ove praznične dane da malo prošetamo s psima pa smo tako sa sva tri komada uveli jutarnji hajk.
jednog smo čak i očešljali, ovog matorog kojem dajem infuziju svakog dana jer su mu oslabili bubrezi, da je čovek išao bi na dijalizu ali ovako jbg, neka tera dok može.


još posle toga trk do lidla pa trk još jednom do lidla jer je kraj meseca pa treba iskoristiti i onaj kupon 10% popusta i tako ideš kroz one police i gledaš da potrošiš na BILO ŠTA tih 55 evra jer do tog iznosa imaš pravo na popust.

no naravno da uvek nešto treba, da li je hrana za pse i mačke ili motalica za crevo za baštu ili već nešto treće, ne znam da li rekoh da sam nekidan uzeo još jednu pumpu za biciklu jer su zaista odlične a bila su poslednja dva primerka snižena sa 2000 na 1400 (12 ojra) tako da sad imamo jednu u stepeništu gde stoje bicikle a drugu ispred podruma kuda izlazimo na ulicu pa kad zaboraviš da naduvaš vamo a ti naduvaš tamo jelte.

popodnevna vožnja i nije ispala NEŠTO ali nije ni NIŠTA jer sam zapucao jednom prečicom koja spaja dva sela koja su na 13 odnosno 15km odavde, a prečica ima dakle nekih 10 jer sam taj krug i trčao pa znam da treba da izađe na 38km.
uglavnom iz oba sela je strm uspon i zanimalo me da u jednom danu prođem i odavde i odande pa da uporedim no osećanja su mi ostala pomešana.
sit se navozah uzbrdo, čini mi se da sam od nepuna tri sata ukupno, barem pet sati vozio uzbrdo.
trčao i dalje nisam, ne znam šta da uradim po tom pitanju...

Nema komentara:

Objavi komentar