19 travnja 2023

rođendanski

ovo će biti jedan od najgorih rođendana glede activitija obzirom da su mi noge u totalnom kolapsu i da bih od svih mogućih poklona koje možeš zamisliti prednost dao onom leku što ga pije doktor haus, ne zanimaju me nikakve jahte ni ostrva, bentliji ni dolomiti, ama baš ništa, samo da me ništa ne boli :-) 

juče sam dodatno pao u depru jer sam zaređao da čitam recenzije svih ovih silnih patika koje su na sniženju pred maraton, i od jedne do druge su samo pisali da su tvrde i samo za brze deonice, eventualno za trke 5-10km ili u najboljem slučaju do polumaratona.

onda u tim recenzijama naiđem na neke hoke koje su kao savršene za maraton i pronađem ih u intersportu kad ono prrrrc cena 30 hiljada, dakle 263 evra.
plus živim u selu gde nemaš intersport pa mi treba čitava akcija da se probijem do beogradske košnice, jedino da patike za maraton kupim posle maratona ako mi nakon trke bude bilo do ičeg drugog osim do ležanja na zadnjim sedištima auta.

idem guglat dalje pa ću se javiti šta sam pronašao, i zašto baš ništa...
(07:07 - 07:58)

guglanje nije trajalo svih ovih 50 minuta ali sam iz nekoliko navrata čitao o svemu i svačemu te došao do suženog izbora između svega što je ujedno udobno i ne previše teško a da nije ni neki stari model obzirom da sve košta skoro isto, i ono što je novo u svetskoj ponudi za 150$ i ono što je od pre dve godine pa sniženo na 80$.


ove su najskuplje i ono što mi od suženog izbora najmanje treba jer svakodnevne obične treninge mogu odrađivat i u ovome što imam a što sam (NB) natrpao tri para za iste ove novce. jedino ono, ima se može se, pa da častim sebe bakalarom umesto tunjevinom?


devojka za sve, koliko sam shvatio, možeš i na treninge i na maraton i na deonice, nit-nit, što više čitam to manje znam šta mi ustvari treba, jer mi je najveća panika da mi stopala ne utrnu i ne otkažu na pola maratona jer mi iz takve situacije nema spasa.
pa gledam i one "comfy" varijante za debele trkače, samo da ništa ne žulja.


ove nazovi najjeftinije a i one su skoro 130 ojra mi deluju najbolji izbor za upravo ovo što tražim, ali su mi najrizičnije jer sam samo jednom u životu imao saucony, neke kinvara što su se raspale kao da ih je neko na spavanju polio kiselinom, ALI!!! ... ne sećam se koja je veličina bila :-( 
doduše koliki debil moraš biti da bi opet kupio NEŠTO ČEMU SE DOGODILO OVO!




Nema komentara:

Objavi komentar