01 travnja 2023

slušate li smrtni metal?

"Tornado srušio krov pozorišta tokom hevi metal koncerta!
Jedna osoba poginula i 28 povređenih 
pošto se u oluji srušio krov pozorišta u nesreći u Ilinoisu
(video)

Urušavanje krova Apolo teatra u gradu Belvidiru dogodilo se tokom koncerta, u 19:55 po lokalnom vremenu, saopštila je lokalna vatrogasna služba. Na svu sreću, unutar zgrade koja može da primi 1,5 hiljada gledalaca, bilo je samo 260 ljudi. Na koncertu su svirali ded metal bendovi Morbid Angel, Revocation i Skeletal Remains."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kao prvo, u naslovu piše "video" a ja nisam ništa video, dakle lažu.
kao drugo, tako im i treba kada slušaju smrtni metal, ja slušam samo onaj besmrtni.
kao treće, mogu misliti koliko su bili srećni u tom trenutku, verovatno su mislili da se radi o nekakvom specijalnom scenskom efektu gde se sve ruši od siline muzike, ako se smrtni metal uopšte može nazvati muzikom.
kao četvrto, ovo ime benda Skeletal Remains se baš uklopilo u nezgodu, trebali bi da balzamiraju tog obožavatelja koji je poginuo i da ga nose na turneje kao maskotu.
kao peto, ne bih ništa dodao.

zadovoljan duplo više nego koliko pamtim da sam bio zadovoljan u poslednjih par meseci, nakon onog baš dobrog treninga na bicikli i jučerašnjeg tempa iz dva poluvremena (3.6km + 5.6km) na trčanju, danas sam spreman i da malo odmorim, posebno obzirom na to da napolju pada tzv. teška kiša, no obzirom (drugim Obzirom od ovog maločas) da na poslu ima puno posla sve do 15h iako je subota, kontam da će mi se noge odmoriti i da će mi se dupetu poželeti zraka pa ću najverovatnije popodne ipak izaći na neki trč i nadati se da se baš neću udaviti u nekoj bari.

Nema komentara:

Objavi komentar