04 studenoga 2023

druga plovidba

nešto sam poručio preko sajta, neki laptop, i proveravam status porudžbenice i piše mi da sam uneo pogrešan broj, a nisam ni unosio broj nego sam ga copy-paste :-/
to je bilo poručeno u četvrtak, i večeras dok sam proveravao svoj nalog vidim pored istog tog proizvoda bedž GIGADEAL što znači da je samo danas na akciji, i dodatno snižen za 86€.
i ja ga opet lepo dodam u korpu i naručim, i dobijem (opet) povratni mejl da je porudžbina kreirana.

obzirom da živim u selu gde se sve zatvorilo u 16h i otvara se već u ponedeljak, a korisnička služba naravno ne radi, tek ću prekosutra ujutru otići ovde u prodavnicu gde sam zakazao isporuku, da pitam mogu li oni kao admini da se uloguju tamo i da otkažu ovu prvu skuplju porudžbinu, uz naravno slikan ekran mog kompjutera gde piše da sa prvom postoji neka greška, da ne bude da otkazujem samo zato što sam video nižu cenu.

a obzirom da mi i autolimar živi u selu i takođe se pravi blesav kao i ova maloprodaja, nije mi se javio ni na poziv ni na poruku i sad ne znam da li me je otpisao ili zaboravio ili nešto treće.
u krajnjem slučaju ću sâm naručiti sa nekog autootpada branik i far pa ću zameniti, kao što sam okrpio i zagitovao i zadnji branik, a i to mogu da saznam tek u ponedeljak jer sam u osiguravajućoj kući rekao da preferiram da to uradi servis i dostavi im račun, umesto da mi oni unapred napamet isplaćuju novac.
pa da vidim mogu li da se predomislim.

od trčanja samo 6km do/od groblja na nogama koje su iz nekog razloga bile polumrtve, možda od svih ovih silnih stresova.
tja.

Nema komentara:

Objavi komentar