03 studenoga 2023

prinudni odmor

imate ono kada nekog pošalju prinudno u penziju, ili na prinudni rad tipa goli otok, ili prinudni rad u smislu otrčao si 20km od kuće i umorio se i više ti se ne trči ali moraš jer iz šume ne postoji druga mogućnost, ili prinudni odmor kad te okolnosti spreče da se nešto bitno aktiviraš.

današnji dan će biti jedan veliki šredingerov trening/odmor jer moram odvesti auto 28km do autolimara, obzirom da nijedan bliži ne radi tako sa osiguravajućim kućama i/ili nema na dohvat ruke sve potrebne delove (far branik krilo šipka branika).
e tada će mi on reći da li da vratim auto kući pa mu doteram u ponedeljak, ili ću ga odmah ostaviti i dotrčati nazad jer nije baš neki dan za biciklu.
već sam izmerio da sporednim putevima kroz brdašca i povremene makadamčiće imam 22km do izlaska iz grada na tu stranu odakle mogu gradskim busom ili taksijem, obzirom da će mi se jako teško baš TRČATI tih dosadnih 6km kroz saobraćaj.

tako da ću možda odmarati, a možda i neću, jer ću možda trenirati i to bogme svojski, ili ni to neću, ako ono prvo hoću.
doduše ako se vratim autom kao gospodin čovek opet imam dve mogućnosti, da kasnije u toku dana nešto smislim ovde kod kuće, a najbolja kombinacija bi mi bila da ostavim kod njega auto samo na sat vremena i da TAMO napravim neki trčkarajući kružić, pa se autom vratim kući.
ako već moram autom.
i tak.

Nema komentara:

Objavi komentar