27 prosinca 2015

brana

kod mene sve kontra. normalan svet nedeljom trči Dužinu, a ja kad u 6 dana namlatim 6 dužina + 6 kraćih trčanja moram nedeljom da odmaram... pa se tako ovaj praznik (što bi rekli Atomci "prekrasan Majčin dan") sveo na laganih 20km jutros, zalutao u neke njive pa opet ispalo skoro dva sata, i na laganu vožnju do Brane popodne. izgleda da je Brana postala omiljeno "izletište" obzirom da kolone auta dolaze i odlaze kao na pokretnoj traci, a gomilice ljudi se šetkaju i gledaju dokle se napunilo jezero. šta da kažem, i ovo mu se valjda računa kao neka priroda, pa je bolje nego "izlazak" u Tržni Centar.



vraćam se na default tematiku:
trenutna rang lista meseci sa najviše trčanja izgleda ovako

1) januar 2014 - 569km
2) decembar 2015 - 565km
3) januar 2009 - 562km

nešto mi tu smrdi da će pasti mali Rekordić...
ali kao što se vidi nisam nikada bio manijak koji je stremio hiljadarci, čemu je doduše po pravilu pridonosio i sneg. kad sabereš sneg led bljuzgu i NAROČITO planine, onda ti zimi prosek trčanja jedva bude 7'/km pa nije ni tako lako napraviti puno kilometara. a ovaj decembar pak, nakon toplog novembra izgleda kao treći Oktobar u godini, obožavam ga!

PS
na FB stranici zimske lige su prekopirali moj blog o trci u Rovinju i evo za sat vremena sam već dobio 45 lajkova. učite se malo redu od komšija, ugledajte se, nezahvalna stoko srpska :-)

Nema komentara:

Objavi komentar