14 svibnja 2016

danas je subota, za sutra najavljuju nedelju

došao mi je preteći mejl od organizatora Plitvičkog Maratona u kojem piše da je za prijave ostalo još par dana, a za uplate još desetak.
pa sam se, je li tako, prijavio. za maraton, naravno.

čini mi se da sam našao rupu u zakonu, tačnije u tim rokovima, jer preko zvaničnog partnera za smeštaj i turizam prijave od prvog dana imaju istu cenu, pa je tako praktično noćenje u hotelu Belvi (pored kojeg se nalazi oznaka 40-og kilometra) iz meseca u mesec sve jeftinije.
odnosno ako je uvek ista cena, onda plaćaš i prvobitnu cenu najniže startnine.
još ću to proveriti u ponedeljak, pa se možda i odlučimo za last minute varijantu.

u tom slučaju bi se putovalo u subotu što ranije, spavalo u hotelu, e onda bi morali da iznesemo stvari u auto pre starta, i nakon ručka/proglašenja da odemo u neki drugi smeštaj, jer za cenu još tog jednog hotelskog noćenja u nedelju uveče, možeš da ostaneš 5 dana u privatnom smeštaju, jedina realna razlika je što nakon trke moraš da se prevezeš 10-ak kilometara autom a ne da se istuširaš odmah u hotelu. bogme za 150 evra se isplati ostati prljav pola sata više ili manje :-)



PS
na fejsbuk stranici su "radovi u toku", kao što je već postalo uobičajeno preko vikenda. dosta mi je putovanje trka smeštaj blać srać i sve ostalo, još mi samo društvene mreže fale, pu pu pu

Nema komentara:

Objavi komentar