19 rujna 2020

šta je ovde virtuelno???

pitam se (ovo što se pitam) zato što trčanje ne može biti virtuelno, ili mrdaš nogicama ili ne, dobro, možda je takmičenje virtuelno ako ga neko tako shvati ali nisam baš toliki zaluđenik da bih dok preživljavam sopstvene muke još zamišljao nekog u Sidneju kako mi dahće za vratom.
ili bih trebao da budem još naloženiji na sve pa da odštampam ovaj broj i zakačim ga sa 6 zihernadli i da tako trčim danas? 


tačnije može i u petak ili u nedelju, jer zbog različitih verskih i kulturnih običaja širom sveta uvek ostave mogućnost da neko ne trči pomenutog dana u nedelji.
možda sam se i zeznuo, razmišljam da li sam trebao da odaberem 10km umesto 21km, da ne prećeram, no to može da se izmeni sve do poslednjeg trenutka, broj si dobio pa se predomišljaj.
jer bolje je nekoliko puta malo kraće otrčati, umesto samo deljati 21 po 21, to onda postane anti-trening.
videću. 

uostalom i zagrevanje i nekoliko kraćih hajd da kažem deonica i nekakvo rastrčavanje nakon toga, opet može da se namakne na 21km.
jedino što takav razbijen trening može da izađe na 3 sata pa se opet ne bih proslavio "rezultatom".
ovo sam počeo da pišem u petak kada sam se prijavio i dobio broj, a pokušaj istrčavanja polumaratona mi završio negde iza pola puta pa bih tako trebao da umesto odmoran, odem na trčanje treći dan zaredom, nakon brdskih 11km (četvrtak) i nervoznih 14km (petak), dakle ispade čitava drama ni oko čega.

idem u lov na motivaciju, otvoriću mapmyrun i skicirati neku trasu kojim ranije nisam trčao pa će dojam biti kao da sam zaista otputovao na neki polumaraton.

Nema komentara:

Objavi komentar