18 studenoga 2020

čađavica srednja

 Ako je datum 18. a ja imam pretrčanih 230km to znači da idem ispred Harukijevog proseka, pa ću ili narednih 5 dana prespavati ili ću do kraja meseca nakupiti preko 300km, nema trećeg.

Takođe, ako imam ove godine 2405km, da li to znači da postoji šansa da stignem do 3000km? Hm, jedino ako prijavim neki distance challenge na Stravi pa da se malo naložim, u protivnom će mi biti više nego svejedno. Štaviše toliko sam bio dekoncentrisan* da sam juče gledao u tu brojku i pitao se mogu li stići do 2500km DO KRAJA GODINE, sasvim smetnuvši s uma da se za 12 dana ne završava godina, nego tek novembar.


*Upravo zbog tog hroničnog svađanja sa snom, prestao sam da nosim garmina noću jer mi je ionako san oduvek bio šalabajz, nikad nisam znao koliko sam spavao, koliko puta se budio, po koliko minuta, a sve što mi je sat izračunavao mi je unosilo dodatnu pometnju jer je preko svega grešio i loše procenjivao. Malo mi što se probudim šlogiran nego mi još samo fali da mi pompezno saopšti kako ću imati manjak koncentracije ili ću se osećati kao vezana vreća (sluggish).


Dalje.
Kao što sam dosađivao sa dva para zeleno-crvenih patika LZDC & LCDZ (elzidisi i elsidizi) ne znam koliko sam pre par godina smarao sa takođe dva para asics noosa 10 koje sam imao u teget i oranž varijanti i takođe sam ih nosio rasparene. Nakon što su prešle po skoro 1000 milja svaka, bacio sam obe plave, a zadržao narandžaste, za farbanje ograde i zavarivanje recimo, taj fazon. 


E iz nekog razloga sam poželeo da ih se rešim što pre pa sam zadnjih nekoliko dana uglavnom u njima trčao, i sada su te dve oranž stigle do 1752km, a teget su bačene nakon 1611km. Mislim da sam im posvetio poseban blog nekad davno, kada sam upaljačem spaljivao deo sa strane koji me je žuljao, pa sam tu napravio prozor kroz koji mi "diše" ta koščica koja je bila pod pritiskom.


Ove rupe u oranž platnu su slučajno tu (!) a ono što sam spaljivao je plava plastična traka na kojoj piše "bike" i onda sam spolja držao upaljač a iznutra gurao drškom od šrafencigera i tako produžio taj okov oko metatarzalnog čvora koji mi je "klao" stopalo. No o mrtvima sve najlepše, ta dva para su me prevezla preko ukupno 3400km što je cela jedna Harukijeva godina trčanja, a kao i sve druge Asics kupljene su samo zato jer su bile na turbo popustu. Eee brate godinu dana pretrčiš na 130 evra, pa koji auto toliko troši, čak su i za biciklu skuplji potrošni delovi.

Nema komentara:

Objavi komentar