02 ožujka 2021

kambek arena

eto desilo se i to, da sam posle milijon dana opet potrčao, i bogme nije mi prijalo :-D 
zanimljivo je da nisam umeo da odredim daljidu do kuće tu kada sam već bio pred kraj, pa sam rekao "ma nema veze neka ispadne 14.8" i na kraju je na ulaznoj kapiji sat stao na 15.00km, da ne poveruješ.
zašto ja mislim da je tih 500 metara uvr glave dugačko samo 300, nemam pojma.
sve kao nešto računam da je jedna ulica u gradu dugačka 165m jer krug oko dva kvarta ima okruglo kilometar a oko tri je 1660m, to znam i sa atletske ulične trke i sa bici kriterijuma.
nevermind.

uglavnom nekako sam to otaljao sa poprilično smrdljivim prosekom od 5'38'' iako mi je osećaj bio hajd da kažem negde oko 5'15''/km u najgorem slučaju.
a da bude najgore, nakon trčanja me sve živo zatezalo i neka slabost me satima pratila kao da sam trčao jak tempo.
kako ide onaj narodnjak, da li je mogućeeeeeee.


frekvencija koraka mi je bila dosta tromih 169/min a puls nimalo naivnih ČITAVIH 126/min što je ipak štrektanje za jači tempo.
no obzirom da nameravam da nastavim da malo ozbiljnije trčim, nadam se brzim promenama po tom pitanju. 

čak sam se nosio i mišlju da zovnem da pitam da li je ostao neki startni broj viška za halfM na srebrnom jezeru no sad mi odjednom ta ideja ne deluje privlačna.
jedino privlačno u vezi takvog putovanja moglo bi biti da recimo otrčim trku građana 5km čisto da usput vidim kako to izgleda kada neki drugi koji su vredno trenirali trče celih 21km, i da nakon toga odem negde biciklom na izlet turizam istraživačku ekspediciju nepoznatim putevima.
bumo vidli, i za to i za naredne dve treking lige, ako ih bude. 
malo na prcka korona pa moćda donesu neke mere zbog kojih će štošta morati da bude otkazano.

Nema komentara:

Objavi komentar