31 ožujka 2021

premotavanje kilometraže

toliko me iz dana u dan sve više nerviraju ovi pomereni satovi da ću ih tačno vratiti na zimsko vreme. kad god pogledam, prekasno. toliko sam navikao da u 15h žurim kući jer će da zahladni i toliko puta sam se smrz'o u 16h da mi se sad pali neka pavlovljeva lampica i nikako da je deaktiviram, čim vidim 16h pitam se šta ću ja na bicikli, a za samo mesec dana će upravo to biti najtopliji deo dana i dobra 4 sata udaljen od prvog mraka. svašta.


već sam sve smorio sa slikama ali obzirom da je trend da se bicikle veličaju ovako po vidikovcima rekoh eto da i ja malo ostavim društvo bez daha. okačiću celu galeriju kod blogoja tek koliko da pored svih ostalih ljubavi i nju održavam na aparatima. 

na tu temu a opet na skroz drugu temu, gugl će početkom juna ugasiti sve naloge koji se ne koriste i sad ja moram da se ulogujem u svaki od svojih naloga i pošaljem mejl na neki drugi, sa drugog na treći, i tako ću ispuniti taj uslov da je barem jednom u zadnja 24 meseca bilo neke aktivnosti. a sve zato što se u svaku aplikaciju prijavljujem sa drugim mejlom, u stravu ulazim sa sale12345@gmail.com (samo sam dao primer, nemojte pokušavati haha), u garmin se prijavljujem sa sale23456@ pa onda instagram mapmyrun suunto viewranger itd itd, i sad ako se pređem da jedan od mejlova zaboravim moraću da pravim novi nalog jer u aplikaciju više neću moći da se prijavim.

tako mi se dogodilo i sa stravom, jer oni ne šalju potvrdne mejlove. na brzaka sam ukucao ime prezime i email, a email sam pogrešio, tipa umesto sale3456 sam ukucao sale346 i kada sam to posle par meseci skroz slučajno primetio krenuo sam da promenim i pojavilo mi se obaveštenje da potvrdim ID tako što su mi poslali mejl (koji je otišao na nepostojeću adresu). i tako mi je strava ostala blokirana, užas.

Nema komentara:

Objavi komentar