25 ožujka 2021

divan dan

taman sam na tviteru napisao da ćemo 2021. pamtiti kao jednu od retkih godina kada je mart bio duži od januara ali evo granulo je neko sunce i stalo na crtu vetru, ovaj prvi dan Okasnelog Proleća će ličiti na neki MMA meč. sve se nešto bojim da će vetar da ga dobije na iskustvo ali to ne znači da ne treba da navijamo sve dok sudija ne kaže gem set i marš u tri lepe.

jutros sam po vetru, a i po suncu, ali više po vetru otrčao nekih smešnih 9km jer sam opet uhvatio foru da odem biciklom samo par km od kuće i taman kad zapreti da ću da se smrznem ja krenem prvi kilometar trčanja negde uzbrdo pa onda okrenem s vetrom pretežno u leđa i sve se nadam da dok dođem do nekog okreta odakle moram nazad do bicikle, da će da otopli za barem par stepeni jer ipak je velika razlika između tipa 5° i 7°...

juče nisam nosio traku za puls pa sam kako sam završavao deo po deo trčanja samo očitavao šta piše i odmah brisao fajlove, da mi program ne bi pomerao formu zato što trčim sa pulsevima 188. a da su grešili bogme jesu se siti nagrešili onako očitavajući sa ručnog zgloba.
negoooo kad smo već kod grešenja...


setih se da je danas nekom rođendan pa sam mu napravio čestitku od bivše cure koja je odavno dobila nogu u dupe, e sad da li zato što je grešila ili što je utvrđivala gradivo nije ni važno :-)

glavna žurka u prirodi bi prema prognozama trebala da stigne tek za vikend, a dotle imam još evo pola četvrtka da proslavljam ovaj definitivni (?) povratak proleća kao i petak kada bi temperature trebale već da uđu u dvocifrenu zonu. 

nekako se čudno osećam u zadnje vreme, istovremeno sam nezadovoljan kako mrljave treninzi i optimističan glede otopljenja koje kad tad mora doći i kada će svaki izlazak na sunce značiti upijanje a ne gubljenje energije. valjda ima i u tome nešto. ako je neko svakog aprila utvrđivao gradivo onda sam to bio ja, a i ušli smo u moj horoskop pa je red da i meni svane.

Nema komentara:

Objavi komentar