19 ožujka 2021

kontraindikacije

izgleda da je vreme rešilo da za inat bude kontra od prognoze, pa sam tako juče popodne nagrabusio jer je napadao sneg dok sam bio biciklom na brdu i tako se rikaveri vožnjica pretvorila u avanturistički ciklo kros jer nisam hteo da se spuštam u grad magistralnim putem nego sam odabrao neku prečicu kroz šumu. usput sam čak napravio i ekološku nogicu za parkiranje. jer jbš trening bez selfioujea.


e a sve to je bio samo šlag, fuj poređenje, sad će zbog snega i šlag da mi se smuči i šta da radim kad dođu jagode, šta, dakle na torti, je bio, mislim šlag onaj s početka rečenice, jer sam ujutru nasuprot očekivanjima uspeo da pretrčim opet neki krug po brdu dok je Lola kružila biciklom po okolnim selima, kaže evo odoše mladenci ka Brani, rekoh eno i tamo pada sneg baš kao što je i najavljeno za mladence hehe

i dobro ko se ruga poseruga pa je tako i mene taj isti sneg dočekao ali srećom ne na glavnom treningu koji mi je onako posolidno prošao i moglo bi se reći da sam malo izašao iz one privremene deprice kada sam mislio da sam premalo trčao i previše "zapekao", očigledno je sve blizu nekog status kvoa i mogu da prestanem da brinem. daj mi samo par toplih dana i eto mene u starom Tempu.

kao što je umesto snega banulo nebo dok sam trčao pa me zavejala mećavica kad sam krenuo "da iskoristim ovih par sunčanih sati popodne" tako je i jutros gra(k)nulo sunce, ja izvadio neke cevi i brusilicu, kad evo ti ga sad kao da će opet sneg. moram čekati sledeći sunčani interval i brzo odlučiti da li opet da vadim brusilicu ili ipak patike za trčanje. nervozna klima, nervozna ja, što bi rekla ona pevaljka.

Nema komentara:

Objavi komentar