17 travnja 2021

novi ritam Bend

ne znam zašto sam do pre par meseci stalno bio nezadovoljan time što ne stignem uveče da napišem blog nego moram sutra ujutru.
GDE PIŠE DA DAN NE MOŽE DA MI SE ZAVRŠI SUTRA NAKON DORUČKA?
pa ni horoskop ne počinje od prvog januara, ni proleće ne počinje na novu godinu.
znam da postoje ljudi koji idu na futing pre doručka, nekad sam i ja tako ali sam bio premršav u to vreme pa sam tu praksu izbacio.

e tako sam izbacio i praksu da mi nije pravo kada pre spavanja ne napišem i blog pa tako kompletiram plovidbu i brodski dnevnik u jednu celinu istog datuma.
što reče jednom neki ženski časopis - Lućija je uspešno rešila sve nesporazume sa vagom otkako je počela da je ignoriše.
lućija zna, nemoj biti saša, budi lućija.


juče kaže Lola, baš si fino složio ljubičaste čarapice uz patike (?) na šta se ja brecnem misleći da su mi patike plave, kad ono gle stvarno su pertle kombinacija plave i ljubičaste.
inače nisam za slikanje lepo navukao čarapu pa se ne vidi natpis CYCLINGNEWS, naime pre nekoliko godina su mi stigle iz australije iz (neke od) centrale onlajn časopisa, nakon što smo neko vreme onako rekreativno sarađivali.

sećam se kad su me pitali da li hoću jedan par crnih i jedan belih, rekao sam jok dajte dva para crnih, jedne L i jedne M za Lolu, a obzirom da su poznavali Lolu to im je došla još veća čast što će državni prvak da ih reklamira, pa makar i ovakva banana država bila u pitanju.
šteta što su svoju žicu za biznis nisam pametnije uključivao kroz život nego sam radije birao da budem neka kultna ili opskurna pojava.

elem juče mi je garmin rekao da sam užasno spavao pa sam zato popio kafu da preživim trčanje i nakon novih 13km treba valjda da budem zadovoljan jer sam premašio kvotu od 10 dnevno pa mi dakle raste prosek-po-danu.
stigao sam do 140km u 16 dana a obzirom kakvo je zimsko vreme najavljeno kontam da me bicikle baš neće puno gledati ovog vikenda.

kad smo kod vremena, ushićen sam što će sutrašnji lokalni trejl za fensere ipak biti po tmurnom buđavom danu, prosto mi dođe da odem autom do gore samo da ih gledam kako plaču na putu do unapred kupljene medalje.
a je bi ga, nije život med i mleko, fotkamo se i smeškamo i kamčimo lajkove, trejl nikada nije ni trebao da bude shvaćen kao zakrpa i terapija za komplekse bezvrednosti, u šta su se moderne nazovi trke pretvorile.

e a zato što sam ovako divno biće i borac za karmu, evo sunca da me obasja na trčanju danas, pre te apokalipse koja je najavljena za ispraćaj ovna iliti Ariesa.
a uz javljanje da je izašlo sunce, ova prva kamera mi je napokon pokazala koji od pasa iznosi ćebe iz kućice :-) 


Nema komentara:

Objavi komentar