15 travnja 2021

ovčice ovčice bele kao sneg

za sve generalno smorene pesmicu sam skratio
sa tri strofe u samo jednu,
a zaključak je posebno aktuelan ovih dana:

miš je dobio grip
i prevalio put dugačak 
da ga pregleda mačak
koji ga pregleda i kaza
"nije ti ništa", pa ga smaza

e ali onda je kinez smazao dr. mačka koji je smazao gripoznog miša
i eto celom svetu pizdarije.
što bi rekli na tviteru "i to sam vam objasnio".

da se vratimo treninzima u sekciji "ispovesti točka ЦОМ"
oče griješio sam, juče sam nazovi odmarao
očega sam odmarao, odmarao sam od svega što volim i plakao
nije mi se trčalo pa sam probao biciklom pa sam se smrzao pa sam plakao pa sam užinao pa se još malo bolje obukao pa opet probao biciklom pa se opet smrzao i opet bih plakao nego su mi se i oči zaledile na onom vetru pa ni da plačem mogao nisam avaj

zato sam za danas trasirao neku Dužinicu pa ćemo videti da li će se išta od tih snova ostvariti ili će završiti u zaboravu kao i većina snova koji su nam na jedno uvo ušli na drugo izašli na treće isparili. 
u predzadnji čas sam stisnuo na satu START da pogledam status baterije i nakon što je pokazao 6h treninga odnosno dva dana (16%) u stend baju, odmah sam ga stavio na punjač jer me je prošli put zeznuo, pisalo je 2h aktivnosti i ugasio mi se posle sat i nešto.
dosta mu je i desetak minuta da se napuni za ironman, to je najmanji problem, realno je jedini problem kad zaboraviš da mu je baterija pri kraju.

od problema bih još mogao da prikačim i vetar jer je podosta tricky oblačenje ovako na severcu i zubatom suncu. kad kreneš uzbrdo uz pomoć vetra, pa koliko god hladnog, možeš na osunčanom usponu i da se skineš do pojasa i opet će ti biti vrućina, a kad na istom mestu nizbrdo naiđe oblak teško će te i šuškavac spasiti od naježenja, jbg. 


par dana pred rođendan mi je stigao i poklon, stoličica šamlica četvoronožna ljubimica da joj sednem na nos dok centriram točkove ili mazim kerove, moram napraviti anketu da joj damo neko odgovarajuće ime.

1 komentar: