11 listopada 2021

unaprijed

nekad tako sednem da napišem blog o onome što će se tek dogoditi.
hm.
dakle otići ću na trčanje.
definitivno.
da ne bih razmišljao o kiši valjalo bi skrenuti pažnju na nešto drugo, obično u takvim slučajevima trčim 1km/1km ili 500/500 promene i onda se fokusiram na napor i ignoriram baruštine i blato koje se napravi na nečistim ulicama.
na srpskom se kaže ignorišem ali se ne kaže fokusišem, pa ti budi pametan.
kad već nisu usvojili jugoslovenski i uštedeli na papiru za udžbenike, sad bi u amazoniji još uvek bilo šuma a ne bi bila peščara.
i stepa.
i močvara.
otkud sad močvara?
pa tako počinje serija.
kakva sad serija?
ona iz vikipedije.
otkud serije na vikipediji?
pa evo otkud:

dođe mi daily mail i u njemu na vrhu link koji glasi ovako
"[Daily article] October 11: Home (The X-Files)"
pogledam o čemu se radi kad ono ona poznata serija iks fajls i ono dvoje zgodnih kako se zovu istražitelji policajci naučnici manekeni sve-u-jedan, i radi se o nekim ljudima koji (prvi minut) zakopavaju novorođenu bebu a kasnije ćemo saznati zašto, neka deca igraju bejzbol, klinac ugazi u nešto mekano i pojavi se šaka od bebe.

i tu dođemo do šredingerovog treninga, možda ću ga trčati a možda neću.
i do šredingerove serije, možda ću odustati od treninga odmah ujutru da bih pogledao epizodu do kraja a možda i neću, uglavnom kramer protiv kramera davitelj protiv davitelja šredingder protiv šredingera ili ću na trening ili neću ili ću gledat seriju ili neću, ili ću prvo jedno pa drugo ili ću prvo drugo pa jedno.
pa ti vidi.

i sad sam šutno šredingera u guzicu rekao mi nemoj mi se mešat u poso i sad ću ipak na trčanje a popodne ću odgledat seriju, tako mi je namešteno da kad ugasim i upalim kompjuter opet mi se otvore isti tabovi pa ne moram guglat imam odmah link.
jedino što je ova epizoda očigledno piratski na jutjubu pa je sve kontra, u špici su sva slova kao u ogledalu i svi igraju bejzbol levom rukom a to je da neki algoritam ne bi provalio da je povređen kopirajt i da ne bi uklonio epizodu pre nego je ja pogledam.

obzirom da mi je po ovako teškoj kiši koja bukvalno zasipa negde odozgore svejedno šta ću i kako otrčati, bitno je jedino otrčati, biće da će na kraju ipak ispasti nekakav tempo ili poželjno nešto progresivno ili štagod.
namazat noge kremom za sunčanje da im bude toplije i gore šuškavac onaj biciklistički apsolutno nepromočljiv i udri šljap.
popiću i jedan rapten pre polaska, kao što je asteriks pio čarobni napitak a erik klepton vijagru u danima kad je muvao šeril krou.

Nema komentara:

Objavi komentar