24 listopada 2021

na jedvite jade

nekako uspeh da se živ prekotrljam preko brda juče, i da završim oba trčanja (ajd da kažem) zadovoljan. nije mi se nešto naročito trčalo, tj mislio sam da mi se trčalo ali su noge mislile suprotno. naravno da sam već pri polasku smislio (kao da tu ima šta da se smišlja) podmukli plan da ću otrčati uz rečicu do kraja asfalta, zatim uspešačiti na brdo po makadamu i kroz livade, te da ću s vrha brda strčkarati nazad u grad. kad iz snimanja izuzmeš najveći uspon, naravno da ćeš na ostatku imati i dobar prosek, hehe, koliko god 10 km/h moglo da se nazove "dobro".

na istoj velikoj livadi gde sam prošli put video srnu sa lanetom, sreo sam ovaj put samo jednu srnu, koja me je gledala tačno do trenutka kad sam stigao da izvadim telefon, upalim kameru i počnem da zumiram, da bi savršenom sinhronizacijom sa mojim okom i prstom jurnula poput rakete preko livade taman potrebnom brzinom da se na slici ništa ne vidi.

jutros sam se pak malo uspavao ali nisam ništa naročito propustio obzirom da su mi se prilikom povratka sa pijace smrzli prsti na bicikli, pored reke je bilo možda 4-5 stupnjeva čemu sunce nije ništa pomoglo. sada pravim plan za povratak, unatraške, jer bih na neki izletić.
16-18 povratak kući sa svraćanjem u lidl
12-16 vožnja (plus raspak/upak bicikli u auto)
11-12 drugi deo odlaska
10-11 trčanje negde usput
9:30-10 prvi deo odlaska

što znači da za pola sata već treba da se krene
što znači da za pola sata već treba da sam spakovan
tj ne ja nego sve od opreme što može zatrebati
biće napeto
gledam gde može da se uštine pola sata, možda recimo ne treba baš 2h za autom do/od tamo odakle sam krenuo da crtam izlet u mapsima

Nema komentara:

Objavi komentar