13 listopada 2021

nevalja ali štaću

ovo ne valja niti je ikada valjalo kad ovako sednem za kompjuter da se odmorim pa dignem noge na stolicu sa druge strane stola i onda su mi leđa u fleksiji (zvuči kao u saksiji, a i slično je) i sva težina mi je na gluteusima koji počinju da bole, noge počinju da trnu i raste osećaj napuhanosti iako nisu na zemlji, i onda kad ustanem deluje da ne mogu da napravim ni korak a kamoli da potrčim.
eeeeee zato sam ja otrčao 9km* jutros pa ako i puhnem u čabar popodne neće biti velika šteta. 

jučerašnji dan je prošao oke, kiša je zastala, ja izjurio napolje, skontam da mi opet ne radi hrm traka, pokazuju se samo pulsevi sa zgloba sa povremenim greškama. 
okončam activity nakon 2.3km i sednem na neku žardinjeru, mokru. ugasim pa upalim sat, pokrenem activity opet ništa, skinem traku sa grudi i ubacim Loli u ranac te ona ode dalje u šoping a ja u brda.

pokušavao sam da ne gledam u pulseve da se džabe ne nerviram, no ispalo je da je manje grešio od uobičajenog. kiša više nije počinjala, a na vrhu brda naiđu dva "ludaka" na biciklama, lokalni rekreativci entuzijasti veterani 60+.

jedan ode malo dalje do prve kafane, drugi okrene sa mnom pa smo se zajedno spustili nekih 5-6km uz njegovo naizmenično škripanje vlažnih kočnica i dahtanje na par uspona jer to što je zvanično spust ne znači da teren nije bipolaran i pomalo neuračunljiv.
još par zadnjih km kroz grad u solo trčanju pa sam tako dobio activity od 12.7km što je sa onih prvih 2.3 izašlo ravno na 15km, neloše za dan odmora uz +300/-300m nadmorske.

jutros resetujem garmina na fabričke postavke, ponovo ga povežem sa telefonom (tj dva) i izgleda da satu ne fali ništa, pa traku sa baterijom koja pokazuje 3.2V spakujem i pošaljem brzom poštom u servis u бели grad.
što znači da ću apatin trčati bez trake, ФУЦК!

*nakon svih zezancija sa satovima i telefonima sam na kraju upalio suunto app (mogao sam i sat ali on je povezan sa Lolinim nalogom pa bi to bilo još extra zazancije) i upario suunto hrm traku i tako otkaskao nepun sat futingića, nisam ni morao da gledam pulseve ali baš zato što na garminu nisam mogao, MORAO SAM :-D 

a sad na to famozno drugo trčanje, opet se naoblačilo, držte mi palčeve.



Nema komentara:

Objavi komentar