16 ožujka 2022

predizborna kušnja (umesto šutnje)

jutros me neki 011 (beograd) broj pozivao na sva tri broja koja imam, ali se nisam javio jer su svi telefoni bili u jednoj kući a ja sam renovirao drugu. a kad sam pozvao, javila se neka tel. sekretarica i počela nešto da tandrče na engleskom (!)
pa sam zaključio da to može biti samo neki štab stranke, jer me je i par dana ranije pozivao neki broj koji je odmah do tog broja 011....310/314, što znači da je neko uzeo čitav ešalon brojeva i napravio kol centar.

danas su se radovi nešto malo otegli jer je u celom gradu nestala struja na sat vremena pa sam malo ručnom testericom isekao neke gredice, što je na kraju možda ispalo i bolje jer sam više pazio, onom na struju uglavnom nešto iskrivim (rekao bi čovek da treba obrnuto ali strujna je Einhell verovatno iz kine a moja ruka desnica je made in EU pa eto objašnjenja).

i tako sam po jedva primetnoj rosulji krenuo biciklom pony (što je Milijana gony) izvan grada no rosulja se malo uozbiljila pa mi je bilo glupo da kisnem, posebno ako budem morao po kiši i da se vraćam, pa sam umesto planiranih desetak km otišao samo 2km od kuće i dalje nastavio trčeći.
nakon ona tri dana na mtb-u sam imao zaista mala očekivanja no noge se nisu nešto puno žalile pa sam otrčkarao 4km uz jednu reku, lagano uspešačio uz jedan jako strm puteljak da se ne bih zbog dva minuta krljanja previše oznojio, i odozgo strčkarao na drugu reku uz koju sam se vratio do bicikle.

ispalo mi je 9.98km, baš fora.
a nisam ni dotrčao skroz do bicikle nego do stepenica koje se od pokockanog dela uz reku penju u park, i dalje sam prošetao 100m do bandere gde je bila vezana, dakle mogao sam da nakupim 10.1km ali eto nisam hteo.
nisam gledo prosek ali ako je ispod sat vremena nije za bacanje.

Nema komentara:

Objavi komentar