30 ožujka 2022

naopako na opako

bilo bi logično da sam nakon trke jedan dan uradio nešto lagano, pa drugog dana nešto malo teže, i tako dalje, ali kod mene sve ide obrnuto.
u ponedeljak sam vozio malo teži trening, u utorak sam vozio klasični recovery izlet iako sam nameravao da ubacim malo hajka i malo trčanja, a u sredu sam dalje klizajući nizbrdo glede intenziteta proveo desetak kilometara na hajku uz dva kilometra letargičnog strčavanja niz najstrmije delove a i to mi je delovalo teško.
no dobro, nemam mnogo za čime da žalim osim za straćenim lepim danima jer su nedelja-pon-utorak bili divni sunčani dani sa + dvadesetak celzijusa, savršeni za biciklu, a ja sam od toga iskoristio samo jedan a i taj jedan za nekakav polutrening.
s druge strane, dosta kućnih poslova je završeno, jedan deo ograde sam napravio cakum pakum i verovatno bolje nego što bi ga majstori završili plus me je izašlo jeftinije naravno.
od sutra kažu oblaci i rosulja, valjda skupim snage i volje za neko trčanje, bumo vidli jer je poslednji dan marta pa valja popraviti prosek dnevne kilometraže za ceo mesec, u zadnji čas.

PS
ko im sastavlja ove promo forice, neka pesnički nastrojena gejša?
pazi sad:


Asics FUJILITE™ 2 su muške patike za trčanje.

Ove patike su inspirisane Hinoki Cypress drvetom koje raste na planini Fidži. Njihov glavni zadatak je da vam omoguće fokusiranost na stazu ispred vas i da vas vode u pravcu optimizma . Poštujući održivi dizajnerski pristup, preoblikovani FLYTEFOAM™ srednji đon je napravljen od recikliranih materijala. Ova lagana pena apsorbuje udare i vraća vam energiju dok vi napredujete na stazi. Đon na ovim patikama je dizajniran tako da vam pruži optimalno prianjanje na blatnjavim površinama.

Nema komentara:

Objavi komentar