01 travnja 2022

skok s letvom

umesto skoka s motkom jelte


juče mi je dan počeo slično kao i danas, sa nešto malo vozikanja po gradu i završavanja poslića, s tim da sam danas išao u nabavku manjih gabarita.
ovo juče je bilo bezmalo za ginisa, sa dve letve od 4 metra pričvršćene na gepek i guvernalu.
da stvar bude što bliže adrenalinskom sportu, negde kod biblioteke sam skrenuo u sporednu ulicu bukvalno ispred policijskog auta no oni su i inače smoreni da bi zavodili ikakav red pa me nisu pošteno ni osmotrili, a kamoli zaustavili da traže da vežem crveno maramče napred i nazad kad već nosim ovako specifičan teret.

šteta što se i ovo ne piše u neki dnevnik treninga, a još veća šteta je što od vožnje ovih letvi neću postati ništa brži ni na bicikli ni na trčanju.
sutra je nova treking liga ali mi je Vršac predaleko i uopšte mi se ne puzi po onim strmim planinarskim stazama, radije bih još koji polumaraton onako kao trening tempić.
ako bude.
zapamtio sam da je beogradski maraton sredinom maja (???) kao da sredina aprila nije bila dovoljno vruća, no dotle ima puno vremena da se nađe broj viška kao i poslednjih godina.
od treninga opet nemam ništa da prijavim, juče sam šmirglao ovih 8 metara gredice sa 4 strane što je 32 metra, a danas sam probijao beton da bih ubetonirao neke stubiće koje tek treba da navarim, tako da ću i narednih dana uglavnom fizikalisati pre podne a ostatak dana koristiti za neki hajk i odmor mozga od bušilica i brusilica.

sport je i dalje na stend baju, nove NB nisam ni isprobao osim onih pet sekundi kada su stigle, da proverim veličinu.
izgleda da sam promenio rođendan na fejsu jer mi više ne dolaze čestitke prvog aprila koji sam bio podesio da bih zezao narod, ovo je stoga jedan jako tužan prvi april.

Nema komentara:

Objavi komentar