05 travnja 2022

među- dan

radi pa odmori pa radi pa nešto pregrizi pa radi pa odmori pa radi pa užinaj pa skuvaj duplu kafu da malo podođeš pa kreni u neku akciju i pomoli se da baš mnogo ne patiš usput.
tako nekako glasi algoritam.
nisam se nešto pretrgao, ali po onoj staroj "čovek se uči dok je živ" mogu samo da se popiškim i da je prepravim u "čovek zaboravlja dok je živ" jer već nakon špica zrelog doba čovek zna sve što treba da zna, i svo naknadno učenje je samo prosta nadoknada onoga što je počeo da zaboravlja.
seo sam na biciklu, video odakle duva vetar, i obzirom da sam celo prepodne fizikalisao, bilo mi je najlogičnije da krenem uz vetar.
nešto malo manje od +20, niko ne zna koliko, sve prognoze govore drukčije, svi termometri imaju sopstveno mišljenje.
verovatno je "in the real world" bilo +17 ili 18, nemam pojma.
i naravno da sam prokuvao u 15h popodne sa vetrom u leđa po žarećem suncu, i naravno da sam posle tri sata počeo da dršćem kao prut na vetru kada sam se spuštao nazad u grad u taj isti vetar.
bravo za mozak, treba mi onaj bistri od pre 30 godina a svakako ne ovaj.
polako sam počeo da dodajem ljude na stravu, jer imam mobitel na kojem se srećno okreće kao na ražnju, a sa kompjutera nemam naviku da je otvaram.
sve što sam snimao tokom zime sam valjda prebacio tamo, jedino mi ostaje da povratim sve KOM-ove koje sam držao a jesenas ih velikodušno ispoklanjao lokalnim rekreativcima kada sam prešao na huawei i obrisao profil "2021", ovaj novi mi se naravno zove "2022" :-D 
ukratko, prijavljujem 53km na starom čeličnom GT mtb-u, još sutra je sunčano i toplije pa posle opet pomoz bog, nije baba Marta ali je baba Aprilija.

Nema komentara:

Objavi komentar