16 travnja 2022

pronađi jaje


opet su krenuli sa ovim jajima, kao "pronađi skriveno jaje" na ovoj stranici i ostvari 50% popusta na pretplatu za vremensku prognozu, neka hvala, imam i ja jaje, i to više od jednog (A EVO I KOLIKO).
a kad napišu pronađi jaje, rekao bi čovek da je skriveno, a ono iskopava oči koliko su ga natrtili nasred svega.
ugl ne znam kako da vam to saopštim, DANAS SAM TRČAO!
da, tako je drage moje i dragi moji, nakon one nedelje (sunday) tumaranja sa drugaricom rekreativkom, evo sada sam pohitao i potrčao VEĆ u subotu.
upravo u one šume njive livade gde sam juče zalutao, e pa danas sam trčao, nigde se sapleo, nijednom pao, sve pet, tik tak.
pre toga sam napravio policu za podrum, tojest ne policu nego kako bih rekao stalažu sa pet polica, za alate i šrafiće i koješta.
zavrćem one daske i razmišljam kako je doslovno isti posao kao kada doneseš neki spakovan komad nameštaja iz ikee ili jyska, oni ti samo daju police i letvice i šrafove i uputstvo pa izvoli sve zašarafljuj sam!
e pa isto tako sam i ja, s tim da nisam išao po daske u ikeu ili jysk, nego na stovarište, a nešto sam imao i od ranije, i onda sam samo to pričvrstio i eto police 170x80x30cm, u kućnoj radinosti.
kad imaš alat, nameštaj se pravi sam od sebe.

i nkaon toga to trčanje, poput naslova pronađi jaje, meni je bilo pronađi prečicu, i uspeo sam!
sve isto kuda sam juče išao sa biciklom pony (koju Milijana gony) s tim da mi je bilo stoput brže kroz šumu tako samom bez društva bicikle, ali opet sam izgubio pola godine na proveravanje mapsa i kreaciju fotosa.

i da, još jedan VELIKI DAN, napokon sam bacio one stare salomonke, obuo sam ih i rekao - obećevam, za taštinu devojačku slavu (vrbica), kupio sam neki alat što mi je rekla da će me častiti, ali veća čast će biti ako bacim ove patike koje već pola godine kuka da opere a ja ponavljam NEMA PRANJA, JOŠ SUTRA IH NOSIM I ĆAO ZDRAVO IDU U KANTU!
i kao što rekoh prođe pola godine (a patike nikad) i evo danas ih sahranih u kontejner, bez ritualnog vešanja i kačenja po banderama, amin.



Nema komentara:

Objavi komentar