18 ožujka 2022

9-8-10-13-14°
takva je najava za period od nedelje do četvrtka.
dakle sreda četvrtak može opet neki mtb, jer sam rešen da ne sedam na trkačku u dugoj opremi, čekam 20+ stepeni da mogu u kratkom i lepršavom.
eventualno može i 17-18 stepeni ako je baš jarko sunčano pa onda kratke bicke a ispod kratkog dresa tehnička podmajica dugih rukava, i to je cool.
a dotle trčanje, uglavnom, valjda.
nisam odavno bio na hajku, tako mi se nešto potrefilo da sam mogao trčat pa kao zašto da šetam ako ne moram, nekako je po vetru prijatnije kad ti je toplije, čim usporiš - brrrrrrr.

ima nekakva treking liga u nedelju, za rane prijave sam naravno zakasnio jer nisam unapred ništa znao ni planirao, no barem kod njih je uvek moguće prijaviti se i platiti pred start pa mi je uvek gušt da im na jeftinu startninu doplatim 50% jer ih tako častim što mi to omogućuju, i rešavaju me gnjavaže da idem u banku.
nije mi nijednom palo na pamet da uplatim mobilnim sa Lolinog telefona jer ona ima to instalirano zbog firme, ja nikad ništa nisam telefonom plaćao nit nameravam osim ako dođe do plaćanja kaucije za nekog psa ili mačku.
optuženu mačku možete izvesti iz šinteraja uz kauciju od milion dinara i potpisanu garanciju da neće napuštati teritoriju planete Zemlje u narednih 50 godina.

danas sam nakon jučerašnjih 17km udario duplu dozu droge pa sam pored toga što sam skuvao kafu popio i jednu tabletu od 200mg kofeina i bogme isplatilo se, puno sam živahniji bio i u par navrata sam dodao po par kilometara eto onako jer mi se trčalo.
proletelo 18km dok si reko komandir reks i sve u svemu bilo je vrlo dobro a nadam se da će aritmije sačekati još koju deceniju, baš da ne umrem na pola nekog trekinga.

usput sam na divljoj deponiji pronašao bačenu lampu razbijenu s jedne strane pa sam je za potrebe foto sešna i ilustracije treninga na pola minuta premestio na put i stvorio privid ulične rasvete.
zakoračimo u osvetljenu budućnost.




Nema komentara:

Objavi komentar