11 ožujka 2022

šlajferiška

negde zaključno sa prošlom godinom sam sa jednog ili drugog telefona slao slike na treći putem vibera jer tako ostane najveća rezolucija, dok preko messengera završe iskasapljene i ukockane u četvrtinu originalnih podataka.
no tako mi se brzo trošio prostor u gugl fotosima pa sam sad za potrebe ovako bloga od danas do sutra opet počeo da šaljem mesinđerom jer ih tako odmah imam u kompjuteru i zalepim ih za dve sekunde.
a to što se ništa ne vidi, koga briga.
ionako je ilustracija, nije prijemni za likovnu akademiju.


a zašto sam išao na hajk, pa logično, nakon nekoliko dana uzastopnog trčanja i pola dana struganja rendisanja i šlajferisanja, dok mi psi dosađuju po onoj olimpijskoj "važno je učestvovati pa ako ne možeš da pomogneš, barem smetaj" mi baš i nije bilo do trčanja, a čak ako mi je pomalo i bilo, nisam hteo. eto.


što sa se saplićem i prevrćem da bih sebi dokazao da mogu trupćati 20 minuta i živ i mrtav i upo dana i upo noći, eto neću.
danas me čeka drugi deo istog posla, pa ako dadne bog da mi popodne ostane volje da opalim jedan barem malo duži hajk sa strčavanjem nazad u grad, biću zadovoljan.

Nema komentara:

Objavi komentar