07 veljače 2023

ajmo naši!

bilo bi fino da smo mogli u Tupljak na IZL (istarska zimska liga) ali nažalost ništa od toga, loš termin glede pogoršanja uslova na autoputevima a i inače loše vreme da bi se igde ostalo koji dan više, jeste tamo bilo sunčanije ali do tamo doći i vratiti se, gulp, burp.
ostao je još samo Poreč 26.02. no tu postoji problemčić u vidu obaveze koju imamo ovde u gradu u petak 24.02. pre podne tako da bi taj put bio jako napet, iako još uvek neću reći da je svih 100% nemoguć.
ako baš najave neki topao sunčan period da bi mogli da ostanemo nekoliko dana nakon trke, možda se i isplati jurnjava u odlasku, bumo vidli.

koliko juče sam napisao da na satu stoji vreme izlaska sunca u 6:54 a sada vidim 6:51, jedino je šteta što ne idem tako rano na trčanje INAČE BI MI BAŠ MNOGO ZNAČILO.
na temu velikih slova, opet naslov iz crne hronike koji kaže EVO KO JE devojka koja je nastradala u saobraćajnoj nesreći, a ispod toga stoje njene dve slike skinute sa instagrama i na obe joj je zamućena glava tako da vidiš samo dve fleke.
trebali su staviti sliku PRE nesreće, mogao bi glasiti crnohumorni komentar.

nije petak trinaesti a nije bio ni juče.
to je bio uvod.
juče je bio trinaesti mart a danas trinaesti jul.
to je sad zaplet.
tako sam se usred zime u samo 24 sata premestio iz proleća u leto.
to je bio kllimaks.
ukratko, juče sam pretrčao 13.03 km a danas 13.07 km pa kad ove brojeve interpretiraš kao datume dođeš do plot peppermint twista.
nakon jučerašnjeg doličnog tempa danas nedolično tumaranje umornih nogu, iako sam mislio da ću onaj jučerašnji trening lako apsorbovati.
očigledno par kg viška nisu nestali od samo jednog treninga.
tose nisam nado!*

*pre nekog vremena je neko na tviteru objavio uslikanu prepisku sa obožavateljem koja je išla otprilike
- ćao
- ...
- ćao ćao
- ...
- ej ćao javise
- reci
- lepasi
- molim?
- lepasi diro bi te po guzi
- marš u p.... m.......
- tose nisam nado

i od tada je "tose nisam nado" ostao štos koji izvališ kad god se nađeš u neočekivanoj situaciji ili se zezaš na račun nekog iznenađenog razvojem događaja

1 komentar:

  1. Baš šteta za Tupljak sigurno bi i Stanetu bilo drago da si bio. I ja razmišljam da odem u Poreč. Ako ništa drugo zato što tamo nisam nikad trčao, a pred nosom mi je. Evo pomalo sa zakašnjenjem hvatam sve konce i čitam tvoje blogove što je dobar znak. Možda počnem i ja češće pisati i trčati.

    OdgovoriIzbriši