09 veljače 2023

bos po snegu

pre neki dan sam se setio, dok smo planirali letovanje 2023., da sam u septembru u grčkoj u nekoliko navrata trčao po pesku. 
bos.
naime svakog dana smo išli biciklama na različite strane, a nakon ručka i predvečernjeg kupanja sam onako bos izučavao kako to izgleda trčanje po pesku.
pa sam radio stotke ili pedesetke ili nešto između, a bilo je i jedno Veče Dvestotki.
nekako sam sračunao da je sve ukupno bilo oko dva kilometra no Lola insistira da je bilo barem tri, A JA SAM TO ZABORAVIO DA UPIŠEM.
i sada kapiram da sam tako 2002. završio na 2005km, tja.
a ona tri bosa kilometra sam dodao pod "ostale patike" jer nemam nigde kolonu za bosonogost.
bosonožje.
jelte.

nakon što mi se juče uopšte nije trčalo pa sam nekako na silu izgurao treći put zaredom 13km, danas mi se JOŠ MANJE trčalo pa sam nakupio samo šest komada.
malo trčanja (po asfaltu u starim krutim salomonkama fuj) pa malo hajka po snegu pa opet malo trčanja pa još malo hajka željezničkom prugom pa još malo planinarenja pa opet malo strčavanja livadama snežnim i mic po mic nakupilo se ipak više od nule.
šest je dakle pozitivna nula.
veoma.
baš me zanima da li ću se sutra napokon probuditi malo odmorniji.

za subotu je najavljen jedan zajednički trening stazama treking lige koja je u pripremi za početak marta, pa me to malo kopkalo, ali nekako da izvinete nedovoljno, jer su jutra u solidnom minusu pa ne znam koliko mi se ustaje u cik zore i putuje 150km zaleđenim čestama da bih tamo zatekao dvojicu entuzijasta kojima se više šeta nego trči.
bum videl sutra može li se podrobnije ispitati situacija i čemu se nadati odnosno ne.

Nema komentara:

Objavi komentar