28 veljače 2023

Otkrijte vaš najveći ljubavni strah

ŠTA STE PRVO UGLEDALI? Otkrijte vaš najveći ljubavni strah
ONO što vam je prvo privuklo pažnju otkriva vaše najveće ljubavne traume.


1) Muško lice

Ako ste prvo videli muško lice, to znači da vi živite u sadašnjosti i jedva se zadržavate na negativnim iskustvima iz prošlosti. Živite za trenutak jer je to, po vašem mišljenju, jedini način da se osećate slobodno. Ipak, plašite se da pokažete svoje emocije. Zatvarate se u sebe, to može da napravi veliku distancu između partnera i vas.

2) Dečak

Ako ste uočili dečaka, verovatno ste u duši vesela osoba i volite da budete u blizini ljudi. Ne volite da ste u centru pažnje, ali takođe ne možete da se ne pridružite ekipi i budete druželjubivi. Ipak, ono što krijete u vezama je strah od odrastanja. Ono čega se najviše plašite, jeste da osetite da vam osoba koju volite više nije potrebna.

3) Platno

Ako vidite platno na kom dečak slika, to znači da volite svog partnera, ali da ne želite uvek da provodite vreme sa njim. Ponekad ste srećniji ako ostanete kod kuće i razmenite nekoliko poruka. Ono što krijete u vezama je vaša intenzivna potreba za vremenom za sebe, zbog čega se osećate odmorno. Plašite se da to priznate partneru, jer se vodite teorijom da će nastati problem.

4) Dve kolibe

Ako ste videli dve kolibe, vi ste osetljivi. Nemate problem da pokažete svoja osećanja, ali ono što krijete u odnosima je direktan sukob. Ne volite primedbe, čak i ako je to konstruktivna kritika, pa se samim tim najviše plašite da čujete to od partnera.

5) Nos

Ako ste prvo ugledali ovaj kapitalni nos, onda imate iste ljubavne traume kao i Saša, s tim da nisu konkretno objašnjene u ovom tekstu. Štaviše nisam primetio niti mi je uopšte bilo važno da li je lice muško ili žensko (zato ne zaokružujem broj 1) nego sam samo video NOS. 
N. O. S.
S.U.R.L.A.
Gotovo kao moj, možda sam ustvari video sebe?
Studio?...

PS
Dok se ne otvori originalni članak, posebno na mobilnom, slika je dosta sitna pa se ovi detalji 1) 2) 3) 4) ne vide, a kada se pogleda na kompjuteru slika je toliko krupna da se ne vidi cela nego samo određeni deo, loše je formatirano, tako da je svaki ishod puka slučajnost.

Nema komentara:

Objavi komentar