25 veljače 2023

dolores

nešto me malo bolelo, ne kao povreda nego kao upala ili premor, a nisam ništa trenirao, pa sam to prepisao specifičnom alergijskom stanju.
naime pre tri dana me je odjednom spičilo punom snagom, sline, kijavica, ludilo divljilo.
popio tabletu, nije delovala naročito, agonija se produžila i celu noć.
sutradan malo popustilo posle druge tablete ali se kijavici i slinavici pridružilo povremeno iskašljavanje gustog sekreta odmah sa vrha bronhija, sve bez temperature ili drugih znakova obične prehlade ili običnog bronhitisa, samo klasično alergijski.
ali pojako.

i danas evo treći ili četvrti dan sam zbog nespavanja bio totalno šlogiran, uspeo sam samo da dobršim neki hajk od 12km a i to izbegavajući neke bitnije uspone ili potrčavanja, prosto nekakvo šetuckanje kroz prirodu.
a šteta.
obzirom da je najavljen ledeni talas, ovo je možda bila poslednja prilika da u februaru otrčim nešto zbog čega bih dobio neku značku koju bih odmah zaboravio, tipa februarski polumaraton ili slično.


popodne sam proveo analizirajući katastarske mape jer mi je sinulo da se tu može videti konačna trasa budućeg priključka autoputa i bogme je dosta zanimljivo bilo kada sam otkrio kako će to izgledati.
nije mi palo na pamet da će ga BAŠ TUDA spojiti jer na toj krivini ima previše kuća, domaćinstava, par manjih obrta, ali to je očigledno manje važno od regionalnih interesa.
naravoučenije, nikad ne zidajte kuću na mestu kuda će jednom proći autoput.

Nema komentara:

Objavi komentar