24 svibnja 2023

dolazi oluja

bila neka pesma od grupe kolonija, dolazi oluja, sećam se da sam iz nekog razloga kupio cd sa tim ćići mići zaraznim melodijama, kontam da je to bilo pre famozne oluje tj ratne operacije, inače ne bi bilo baš popularno u srbiji.

no naslov je inspiriran prognozom koja dokle god se proteže grafikon najavljuje dan za danom grmljavinu i pljuskove, doduše to i pripada maju kao i prethodnih godina uostalom.
sećam se ono kad smo najviše trenirali a radili dvokrako i onda svaki dan izlazili sa posla u 12 a trebali da se vratimo (nakon tuširanja i ručka) do 16, da je svakog dana svakog maja bila utrka sa crnim oblacima, ko će prvi stići na ovu adresu.

sinoć smo jeli neke pržene papaline i izgleda da ipak nije pametna odluka kupiti sve što je u lidlu na akciji jer sam celu noć podrigivao i imao gorušicu, neki kažu i goruštica, valjda da na kraju bude tica, da prhne i izleti iz želuca nadamo se, ali neće.

nakon probe trećih patika i iskorišćenog day-a off na poslu da završimo tonu stvari kod kuće, nekako sam se nakanio na biciklu, no za razliku od zadnje vožnje ovaj put sam se setio da popijem preostali od dva red bula iz lidla, šteta što pakovanje nije bilo od 24 jer bih imao dopinga na duži rok.
tu sam shvatio da je ipak pametna odluka kupiti sve što je u lidlu na akciji.

krenulo malo sa vetrom u leđa pa zašao u brežuljke birajući sporednije puteve, i na kraju napravio krug od 74km koji se protegao debelo preko tri sata jer sam naravno išao mtb-om.
nekako je udobniji od trkačke, eto to je pod 4) ili sam stigao do 5) onomad kad sam pravio popis tojest pravilnik.

glupa situacija ovako kad si se i natrčao i navozao i svane sledeći dan i ŠTA SAD, što bi reko đoni nezasita moja ćud oće samo još pa još, no danas ako ičega bude još, biće to neki simbolični Još.

Nema komentara:

Objavi komentar