08 svibnja 2023

pod utiskom

još uvek sam pod onim iz naslova nakon jučerašnje vožnje koju sam prvo mislio da skratim jer sam zamislio prevelike ture, pa sam onda produžio skraćenu varijantu jer je bio lep dan i bilo bi ga šteta ne iskoristiti, pa sam zalomio uzbrdo i otišao na gotovo hiljadu nadmorske.


ona planina gore je Povlen sa nekih 1350m nadmorske i podno nje prolazi makadam koji spaja put koji iz valjeva sve po vrhu brda (12km levo) prelazi preko Povlena i tako goredolira sve do Užica (jug) a desno od Povlena se nalazi prevoj Debelo brdo preko kojeg se spušta na Drinu i dalje za Taru, Bosnu.

jutros nisam imao vremena za neki strava ацтивити nego sam morao opet na groblje jer su na onom pomenu 40dana kada duša odlazi u raj svi držali sveće i toliko je nakapalo voska po betonu okolo da je to trebalo sastrugati, pa sam poneo špahtlu i čeličnu četku da to obavim ručno.
pun sam brusilica i aku alata no nije mi se to sve prljalo jer je sipuljila kišica i znao sam da će od svega na kraju da se napravi blato.


no kada sam očistio sav taj vosak, ostale su bele tufne na crnom betonu koji je naravno štrokav od gareži smoga i čega sve tu nije palo za 30 godina, pa sam na kraju sastrugao sve kao što se i vidi razlika.
em je padala kiša em sam ja radio podosta jako čeličnom četkom tako da mi je to ispalo skoro sat žešćeg aerobika.
ali kao što rekoh, ne postoji takva ацтивити na stravi!
predveče neki hajk sa potrčkavanjem, nadam se.

Nema komentara:

Objavi komentar