18 svibnja 2023

lidlManija

četvrtkom se ide u lidl ali jutros nismo stigli pa je to "ostalo za sutra", no đavo mi nije dao mira pa sam skoknuo popodne, u kratkoj pauzi sa posla.
našao na akciji -30% neki džem od rabarbare sa đumbirom i uzeo da probam.
i neke ljuspice hrskave prženog crnog luka, za veću glupost nisam čuo ali kad je i to na akciji moram da ga probam pa makar crko.
posle guglam tek kad sam se vratio pa kaže lekovita biljka dobra za mršavljenje.
a sastav džema je 49% šećer i nešto tog korova.
ko će mršat od tolikog šećera, samo da mi je znati.

stigle su mi i poruke da su krenule pošiljke, koliko kapiram doneće mi dva posebna paketa a ne sve odjednom, a treće još uvek jure po prodavnicama diljem domovine.
valjda će ih naći.
pritom dve od tri koštaju isto, tako da vidim da će mi doći saucony, a druge će biti ili brooks ili mizuno, navijam naravno za mizuno jer jedino u tu veličinu nisam 100% siguran no trebalo bi da sve bude taman.

problem je što kuriri ne nose subotom pa će tako taj zakasneli paket stići najranije u ponedeljak, što opet nije problem jer ne verujem da bih ionako u jednom danu trčao u sva tri para i napisao tri recenzije.
a najviše me drma aNdrenalin zbog ovih saucony endorphin shift 3 jer nikada nisam naručio patike koje u tom trenutku u svetu koštaju 150$, po pravilu sam uzimao neke eks modele koje kao nađem povoljno za 70€ a posle ih izguglam po 40 dolara na svim svetskim akcijama.

još uvek pod utiskom grmljavine i nevremena po kojem sam se juče vraćao sa post work cycling ride-a, ili ride-ta, danas sam pak morao da uzmem i vind stoper iliti jaknicu-vetra-zaustavljačicu, koja uopšte nije zaustavila vetar i moraću da je reklamiram.
a bilo je i samo 13 stepeni ceo dan što je opet pomalo šokić u odnosu na onih 20-ak na koje smo navikli.

sutra bože zdravlja neko trčanjce u novim patikama, jeeejjj.

Nema komentara:

Objavi komentar