29 svibnja 2023

šargarepa na štapu

gle ovo


povodom zadnje objave o tome kako su sportski penjači iz novog sada očistili lokalno izletište/prirodno dobro, juče sam imao 600 poena a danas 900 jer se to lajkuje i komentariše. fora je ova plava linija koja treba da pokaže kako EVO SAMO ŠTO NISAM PRI KRAJU, ali koja je juče bila tačno na sredini ispod ovog roza kruga iznad, a sada se vratila levo.
dakle juče sam imao 600/630 recimo, a danas imam 900/950, opet recimo.
baš fora, prefora, foretina.
sad ja pošto imam osam godina i željan sam igrica treba svakog dana da nešto objavljujem da bi mi linija stajala na istom mestu, jelte.
how yes no.
i sve to da bih zaradio BADGE.
pa da postanem badger jel?
neka fala.

obzirom da me nešto štreca u kolenima od onog juriiššššša juče, danas naravno neću ništa zapinjati ako ću išta i mrdati, jer moramo u beograd da prospemo mog oca.
naime debil je tražio da mu se pepeo razaspe u tom ćošku beogradskog groblja koji za to služi pod poetičnim imenom VRT SEĆANJA, moram poneti gopro da snimim taj cirkus.
gde ti je otac, zamjeo ga vjetar.
fora.
no što jes jes, pravda će biti zadovoljena, nije postojao ni za vreme svog usranog života pa neće postojati ni nakon njega, čak ni u vidu zatrpanih kostiju.
fora.

a i ovo mi je bilo zanimljivo:


pisala je sanja kavaz na svom blogu "trčim jer štrčim" o ovoj curki od 40-ak godina koja je organizator nekih ultri u amerikama, ona je trčala 200 dana zaredom po jednu ultru, dakle minimum 43km a u proseku joj je izašlo 51km na dan.
bilo je to sa pauzama i lagano, onako reporterski, ali opet 51 je 51.
ima link na njen fejs gde od svakog dana ima priču od minut i po sa javljanjima sa staze.

mene fascinira kako su joj se definisali mišići i spala mast, jer kada sam onomad jednom u januaru 2016. pretrčao 1104km imao sam na kraju kilogram više jer sam trčao dva ili tri puta na dan i mesec dana jeo kao stoka.

Nema komentara:

Objavi komentar