08 siječnja 2018

vajrus

nešto sam "pokupio" iliti zaradio a nije lova, verovatno na poslu. dođu razne šmrktave slinave gospojice pa još ponosno kažu da su bolesne. ja bih to sve zapalio na lomači zajedno sa klicama koje raznose po gradu. sad ćete vi reći da je vreme božića i nove godine, svetkovina i praštanja, a ovaj bi sve redom na lomaču obzirom da svi nešto kašljucaju. e pa šta ćeš mora neko i opoziciju da glumi.

juče sam se vukao tri sata na pešačenju/planinarenju a danas sam se vukao tri sata na bicikli. kažu da na božić valja odvaliti neki dobar trening a ja sam ga gotovo prespavao. ako se po jutru dan poznaje biće da sam se džabe radovao što je prošla 2017-ta koju sam proglasio za najgoru i-k-a-d-a, obzirom da mi se 2018-ta već zagonetno smeška :-)

za sada barem nemam povišenu temperaturu ali su svi ostali simptomi gripa tu. tako nešto sam zakačio i prošle godine, taj neki polugrip. "grip lite" što bi rekli proizvođači jogurta i mobilnih telefona. a obzirom da je ovih dana u modi istovremeno sve lagano i sve "ful", mogao sam navući i neki "grip plus", pu pu pu!

ne znam samo dokle će virozica trajati i koliko će mi uticati na skice planova, obzirom da sam za nedelju priželjkivao odlazak na treking ligu. prvobitna prognoza se sa snega i ništice polako pomerila na plus nekoliko stepeni, pa sam čak bio počeo da flertujem i sa fantazijama o dugoj stazi od 42.5km.

trenutno se osećam dovoljno kilavo da bi mi i kratka staza od 16km bila "duga" a srednju 26km da ni ne pominjem. bumo vidli. a obzirom da sam blog započeo prizivanjem lomače, moglo bi skroz zasluženo da se desi da me sutra strefi groznica od 38.8° pa da mi i 42 metra postanu nedostižna.

uspeo sam da u svakom paragrafu upotrebim reč "obzirom" heh heh

2 komentara:

  1. S obzirom da imas grip imas vremena za neki ne-sportski blog jel ne zelimo da citamo da se vuces kao mrcina kad smo navikli da letis kao soko :)

    OdgovoriIzbriši
  2. letim kao soko ateriram kao guska nikako da nađem dobru pistu i dugme za izbacivanje točkova :-)

    OdgovoriIzbriši