23 veljače 2021

stotka!

jeste da sam mislio da ću da omlatim po stotku na bicikli svakog sunčanog dana do kraja februara pa koliko god ih bude, no juče me je mrzelo da se bakćem.
prvo jedna kratka vožnja, pa sam umesto finish stisnuo resume later i onda je sat odremao par sati dok smo obavili sanitarni i još par stvarčica, i onda sam opet seo na biciklu i samo stisnuo resume.
ta druga vožnja se tako nalepila na prvu i sve skupa je ispalo nekih 93km i tada mi je bilo žao i smešno u isti mah jer se nisam setio da ujutru odštopam nekih 15-ak kilometara pony-kom, to bi bio fajl za ginisa a eto bilo bi dobrano preko stotke.
vidim da na stravi ljudi snimaju stvarno svakakve šetnje i vožnje tako da to ne bi odskakalo od opšteg kriterijuma ali opet kad kažu da je to društvena mreža za sportiste nekako mi se jutarnje pony vozikanje baš i ne uklapa u SPORT.
tako je jučerašnja "krnja stotka" ispala sa skoro istim prosekom kao ona pre nje, s tim da je u nedelju bilo preko 1000m uspona a juče samo 650, pa se i iz toga vidi da nije baš bio neki krvnički tempo.


i obzirom da je već padao mrak, bilo mi je glupo da idem tri kruga po 2.5km tu oko obližnjeg naselja samo da bih namakao na stotku, ponyka je zaboravljena i ostade zabeleženih samo tih 92.4km šmrc
 
sada ću ovde da dodam anegdotu koju ću na nekom drugom blogu da napišem u još više detalja ali na temu ovoga stotka, imamo priču koja se zove DESETKA
drugarica je trebala da polaže ispit i u jednom času je samo stigla poruka
- DESETKA!
nismo stigli ništa da joj odgovorimo a već je stigla sledeća, i dopisivanje se ovako nastavilo
- DESETKA! 
- bravoooo
- DESETKA!
- super, čestitamooooo
- DESETKA!
- ahahahaha
- DESETKA!
- pošalji još jednom
- DESETKA!
- javi još nekom, mi već znamo haha
- DESETKA!
- ahahaha
- DESETKA!
- Ružo dosadna si
- DESETKA!
- (prestali da odgovaramo)
- DESETKA!
- DESETKA!
- DESETKA!
- Ružo jel sve ok, pila si nešto?
- DESETKA!
- DESETKA!
- DESETKA!
- DESETKA!
- DESETKA!
- JAO ŠTA JE OVO TELEFON MI POLUDEO ŠALJE ISTU PORUKU STO PUTA
- ahahahaha, pa vidimo da je neka bela magija :-)

e isto tako sam ja zajahao da svakog dana moram na stravi da napišem STOTKA no nažalost kod mene nije kvar u telefonu nego u glavi :-)

Nema komentara:

Objavi komentar