08 veljače 2021

guten tag buon đorno

hvala klimi što je ovako nećkava pa je ponedeljak evo svanuo pro-oblačen ali prosuhkast barem za sada, a to za sada je evo vreme kada sam krenuo da vidim koliko ima posla na poslu pa da napravim plan za ostatak dana, da li ću da požurim na to trčanje "dan posle" (virtuelnog događaja) što pre ili što kasnije.
imao sam neku ideju za tih 10km tako da otrčim 5km uzbrdo i 5km nizbrdo u nekom neuračunljivom Ceneru koji niko razuman ne bi trčao dok ga virtuelna aparatura posmatra sa štopericom u rukama, no još uvek nisam načisto da li mi je zbog nogu i zdravlja i trčanja samog bolje da trčim 10km tempa ili nekih promena, a to baš ne bi moglo na brdu.
opet, relativno skoro sam trčao one 300-tke pa mi nije zapelo da trčim i 100-tke jer se tu opterećuju isti mišići, a recimo na brdu je skroz drukčija stvar, PLUS se juče nisam umorio na bicikli da bi mi brdsko trčanje bilo naporno i kvadricepsi gnjecavi i jecavi.
tako da mislim da ću ipak da otrčim to nešto gore pa dole ili neki krug, a vidiš zašto je pametno ovako sesti, jer ti pisanje uspori razmišljanje na neku kvalitetniju razinu.
na
te
na
ne
i tako sam shvatio da baš i nemam neki KRUG tu na obodu grada koji bi bio 10km, ne računajući onaj od 10.5 koji sam često trčao i na istom se polomio na desetine puta a koji uklljučuje Segment na stravi koji je već svima izašao i na nos i na uši.
odavde postoje dva putića, od ovog izvora raznih izazova, da ne gubim vreme na crtanje routes nego prihvatim ovaj krug od 10.5km kao dva-u-jedan varijantu cenera (10km) i frtalja (10.55km), ili da ipak krenem da crtam i tražim neku novu desetku za buduća pokoljenja.
... što ću verovatno nekada i napraviti, segmenti bi se naravno zvali Leva desetka i Desna desetka, već od smera kojim se trči krug.
hmm
ipak ću da osmislim neki lagani trčing hajking inežnjering, idite na stravu večeraske :-D 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
frtalj dana kasnije
znači salence pokidalo bunos ajres, glavni grad virtuelne bačke


Nema komentara:

Objavi komentar